השיר הבא במשחק!!!

backstreet girl

New member
השיר הבא במשחק!!!

כמה זמן לא כתבתי את זה!!!! shining star האם אתם אוהבים את השיר: 1)כןןןןןן!!!! השיר הכי מדהים בבלאק אנד בלו אם לא אז בכל העולם!!!! 2) אמממממממ....כן ...זה שיר יפה מאוד אבל יש הרבה שירים יותר יפים ממנו בבלאק אנד בלו ובכלל של הבויז!!! 3)שיר נחמד!!!אבל זהו!!! 4)שיר מכוער וקיטשי!!! מה השורה האהובה עליכם? מי שר שם הכי יפה? מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות?

bsbgirl

New member
יאא

2.שיר יפה מאוד אבל יש יפים יותר שורה אהובה- doesnt metter if the phone may ring cause i wont hear a thing when im in your arm מי שר הכי יפה? איג'י אמממ הכל יחד לא יודעת...

NarihS

New member
אוקיי עכשיו אני!

ורוני באמת לא עשית את זה הרבה זמן! האם אתם אוהבים את השיר: 2. זה שיר יפה מאוד אבל יש הרבה שירים יותר יפים ממנו בבלאק & בלו ובכלל של הבויז. וקצת מוסיפה מילים כי אני לא רוצה שתבינו אותי לא נכון חח אני חולה על השיר הזה, והוא אחד מהשירים הכי טובים באלבום הזה, אז.. זהו :) מה השורה אהובה עליכם: doesnt metter if the phone may ring cause i wont hear a thing when im in your arm מי שר שם הכי יפה: ניק!!! מה יותר יפה: וואי זה קשה! אממ נדמה לי המנגינה.. אבל אני לא בטוחה :)

backstreet girl

New member
עכשיו אני:

האם אני אוהבת את השיר: 3)שיר נחמד!!! אבל זהו!!! מה השורה האהובה: angels everywhere everytime you there מי שר שם הכי יפה: אייג'יי!! מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות: אני אלך על המילים!!!

BShenB

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifshining star../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Shining star
האם אתם אוהבים את השיר: 2) אמממממממ....כןןןןןןןןן ...זה שיר יפה מאוד אבל יש הרבה שירים יותר יפים ממנו בבלאק אנד בלו ובכלל של הבויז!!! (וכן גם אני מאוד אבל מאוד אוהבת את השיר הזה
) מה השורה האהובה עליכם? I’ve never been so satisfied With anything in my entire life ‘Cause you are doing everything so right (oh oh baby, Darkchild Backstreet Boys c'mon)
מי שר שם הכי יפה? ניק המושלם
מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? המנגינה
היא פשוט כל כך מיוחדת כזאת...
אראנדבי כזה..
וזה מזה יפה!!! כל דבר שהבויז עושים פשוט יפה!!!
מושלם!!!

airgirl

New member
אני!!

קצת מאוחר... אבל לא נורא.. האם אתם אוהבים את השיר: 2) אמממממממ....כןןןןןןןןן ...זה שיר יפה מאוד אבל יש הרבה שירים יותר יפים ממנו בבלאק אנד בלו ובכלל של הבויז!!! מה השורה האהובה עליכם? I’ve never been so satisfied With anything in my entire life ‘Cause you are doing everything so right (oh oh baby, Darkchild Backstreet Boys c'mon) כל של שנהב
מי שר שם הכי יפה? אייג'יי
מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? המנגינה

למעלה