השיר הבא במשחק:

backstreet girl

New member
השיר הבא במשחק:

boys will be boys האם אתם אוהבים את השיר: 1)בטח!!! זה שיר גאוני!!!!! איזה סגנון מיוחד יש לו!!!! 2)זה שיר טוב!!! אפילו טוב מאוד אבל הוא מוזר באופן מדהים!!!! 3)זה שיר נחמד אבל הסיגנון שלו די מרתיע!!! 4)ללללאאאאאאאאאא!!!! מה זה שיר שנות ה-80 הזה
מה השורה האהובה עליכם? מי שר שם הכי יפה? מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות?

NarihS

New member
אוקיי אני ראשונה!!!!!

ואני לעומת סיוני באמת ראשונה אפילו אחרי שאני שולחת את ההודעה חחחח
האם אתם אוהבים את השיר: 2. זה שיר טוב!! אפילו טוב מאוד אבל הוא מוזר באופן מדהים! מה השורה אהובה עליכם: You've got something So incredible in my eyes My heart starts pumpin Whenever you're around My whole world's upside down מי שר שם הכי יפה: אמממ לא יודעת.. חח אייג'י נדמה לי, אני לא ממש זוכרת את השיר חח מה יותר יפה: המנגינה

backstreet girl

New member
עכשיו אני

האם אתם אוהבים את השיר: פעם זה היה כ"כ: 4)ללללאאאאאאאאאא!!!! מה זה שיר שנות ה-80 הזה
וכעת זה כ"כ: 1)בטח!!! זה שיר גאוני!!!!! איזה סגנון מיוחד יש לו!!!! מה השורה האהובה עליכם? I try to get closer And you always push me away You tell me it's much too soon But I just can't help it I always gotta make a play מי שר שם הכי יפה? בריאן.. מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? מילים!!!

sivanick

New member
אני!

boys will be boys האם אתם אוהבים את השיר: 2)זה שיר טוב!!! אפילו טוב מאוד אבל הוא מוזר באופן מדהים!!!! מה השורה האהובה עליכם? אממ לא זוכרת ממש את המילים אבל מה שרוני כתבה נשמע לי מוכר
מי שר שם הכי יפה? איי ג'יי מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? המנגינה

BShenB

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Boys will be boys
האם אתם אוהבים את השיר: 1)בטח!!! זה שיר גאוני!!!!! איזה סגנון מיוחד יש לו!!!! אני מתה על השיר הזה! יש לי אותו בהופעה מ-1997..יאללה הם מופיעים כל כך יפה !!! אין.. ההופעות של הבויז שולטות!!! מה השורה האהובה עליכם? But I try to get closer and you always push me away you tell me it's much too soon but I just can't help it I always gotta make a play hey כמו רוני..... מי שר שם הכי יפה? בריאן
מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? המנגינה
מיוחדת כזאת....

למעלה