השיר הבא במשחק

backstreet girl

New member
השיר הבא במשחק

don't wanna lose you now האם אתם אוהבים את השיר: 1)כן!!! מאוד מאוד מאוד!!!!!! זה שיר מקסים ומרגש ביותר!!!! 2)כן!!! אבל לא מאוד מאוד מאוד !!!! זה שיר יפה!!! 3)קצת כן וקצת לא!!! זאת אומרת!!! יש חלקים השיר שהם יפים ויש חלקים השיר שהם די מיותרים!!!! 4)לפעמים אני חושב\ת שהוא מקסים ולפעמים אני חושב\ת שהוא מאוס!!! 5)לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כי ככה!!!! מה השורה האהובה עליכם? מי שר שם הכי יפה? מה יותר יפה- המילים,הקולות או המנגינה?

airgirl

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

האם אתם אוהבים את השיר: 1)כן!!! מאוד מאוד מאוד!!!!!! זה שיר מקסים ומרגש ביותר
מה השורה האהובה עליכם? אממ... And I, I would bring down the moon and the sun To show how much I care
מי שר שם הכי יפה? נייייייייייקקקק
מה יותר יפה- המילים,הקולות או המנגינה? הקולות

backstreet girl

New member
יפה יפה !!! עכשיו אני:

האם אתם אוהבים את השיר: 1 )כן!!! מאוד מאוד מאוד!!!!!! זה שיר מקסים מרגש ביותר !!! מה השורה האהובה עליכם? i never thought that i will lose my mind מי שר שם הכי יפה? אייג'יי!!!!! מה יותר יפה- המילים!!!

sivanick

New member
אני.....

האם אתם אוהבים את השיר: 1)כן!!! מאוד מאוד מאוד!!!!!! זה שיר מקסים ומרגש ביותר!!!! מה השורה האהובה עליכם? Dont wanna lose to lonliness girl i know we can win dont wanna lose to emptiness, oh no or ever again. מי שר שם הכי יפה? ניק מה יותר יפה- המילים,הקולות או המנגינה? המילים

backstreet n1

New member
שלי! שלי!!

don't wanna lose you now האם אתם אוהבים את השיר: 1)כן!!! מאוד מאוד מאוד!!!!!! זה שיר מקסים ומרגש ביותר!!!! מה השורה האהובה עליכם? And I, I would bring down the moon and the sun To show how much I care מי שר שם הכי יפה? בריאן מי אמורררררר!! מה יותר יפה- המילים,הקולות או המנגינה? אני אלך על הקולות

Angelic Maya

New member
התשובה הארוכה שלי...חחחח

1)כן!!! מאוד מאוד מאוד!!!!!! זה שיר מקסים ומרגש ביותר!!!! כמה שאני חולה על השיררררררר הזה...אלוהיםםםם~!אחד השירים המרגשים... השורה האהובה עלי- Girl if only I knew what I've done You know, so why don't you tell me And I, I would bring down the moon and the sun To show how much I care ו-And I wish that I didn't need you so bad Your face just won't go away שר שם הכי יפה- ניק וגם איג'יי בקטע האחרון של ה-I never thought that I would lose my mind... מילים קולות או מנגינה- אממממ...אוהבת הכל בשיר הזה...:) המנגינה עושה לי צמרמורת, הקולות שהם עושים פשוט מוסיפים כ"כ הרבה... והמילים.. אחחח אם רק מישו היה שר לי את זה...

Miss Kitty

New member
רוני,

ברור שאכפת לנו! אבל היא לא הייתה פה מלא זמן, היא לא מכירה את החוקים.. אל תתעצבני סתם.. חבל..

Miss Kitty

New member
שלי../images/Emo9.gif

don't wanna lose you now האם אתם אוהבים את השיר: 2)כן! אבל לא מאוד מאוד מאוד! זה שיר יפה! מה השורה האהובה עליכם? I would bring down the moon and the sun To show how much I care מי שר שם הכי יפה? נווו אני לא יכולה לבחור פה בין בריאן לניק!! ארממ.. נו, אני משוחדת.. בריאן
מה יותר יפה- המילים,הקולות או המנגינה? המילים

BShenB

New member
meeeeee....../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

Don't wanna lose you now
האם אתם אוהבים את השיר: 1)כן!!! מאוד מאוד מאוד!!!!!! זה שיר מקסים ומרגש ביותר!!!! פשוט מדהים
מה השורה האהובה עליכם? Don't wanna lose to loneliness Girl I know we can win Don't wanna lose to emptiness, oh no Never again
מי שר שם הכי יפה? בריאןןןן
מה יותר יפה- המילים,הקולות או המנגינה? הקולות ה=מ=ו=ש=ל=מ=י=ם

למעלה