השיר הבא במשחק:

backstreet girl

New member
השיר הבא במשחק:

what makes you diffrent (makes you beautiful)l האם אתם אוהבים את השיר: 1)כן כן כן כן...זה בין השירים המקסימים שלהם!!!!! 2)שיר טוב שכיף לשמוע לא יותר מזה... 3)שיר חמוד ..אמממ...זהו... 4)שיר משעמם... מה השורה האהובה עליכם? מי שר שם הכי יפה? מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? נ.ב: כואבת לי הבטן ואני מרגישה חרא !!!!!!!!!

hadasrulez

New member
OMG../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שיר מדהיייייייייייייים
what makes you diffrent (makes you beautiful)l האם אתם אוהבים את השיר: כן כן כן כן!!!!!! זה בין השירים המקסימים שלהם!!!!! אחד השירים הכי אהובים עליי!!!!
מה השורה האהובה עליכם? מצטערת אבל כל השורות מדהימווווות
מי שר שם הכי יפה? בראיין
מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? הההההההמיילייםם
שיר מושלםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!

Miss Kitty

New member
../images/Emo99.gif

האם אתם אוהבים את השיר: 1)כן כן כן כן...זה בין השירים המקסימים שלהם!!!!! מה השורה האהובה עליכם? In your eyes I see all the love I'll ever need מי שר שם הכי יפה? האווי
מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? הכל

backstreet girl

New member
יו יש לי תשובות כמו שלך.........

האם אני אוהבת את השיר: 1)כן כן כן ....זה בין השירים המקסימים ביותר שלהם!!!!!!! מה השורה האהובה עליך: in your eyes i see all the love I'll ever need מי שר שם הכי יפה: האווי!!!!!!!!!!!!! מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות: הקולות!!!!

backstreet girl

New member
ועוד משהו!!!!!

ראיתי את הפרוייקט של וויד רובסון וניק התארח ב-2 תוכניות ושימש כשופט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז עבר לי כאב הבטן........

NarihS

New member
היי עכשיו אני!

האם אתם אוהבים את השיר: 1. כן כן כן כן! זה בין השירים המקסימים שלהם!! מה השורה אהובה עליכם: In your eyes I see all the love I'll ever need מי שר שם הכי יפה: בריאן מה יותר יפה: אממ הקולות.. (אני יודעת לנגן את ההתחלה של השיר הזה על גיטרה! חיחי
)

sivanick

New member
אני!

האם אתם אוהבים את השיר: 1. כן כן כן כן! זה בין השירים המקסימים שלהם!! מה השורה אהובה עליכם: In your eyes I see all the love I'll ever need מי שר שם הכי יפה: בריאן והאווי מצטערת קשה לי לבחור מה יותר יפה: המיליםםםם

BShenB

New member
באמת omg !! חולה על השיר זה../images/Emo23.gif

What makes you diffrent (makes you beautiful(
האם אתם אוהבים את השיר: 1)כן כן כן כן...זה בין השירים המקסימים שלהם!!!!! אחלה שיר בעולם!!!
מה השורה האהובה עליכם? זה יותר קטעים חח...
So come as you are You've got nothing to prove You won me with all that you do And I wanna take this chance to say to you וגם כל הקטע הזה... You don't know how you touched my life Oh in so many ways I just can't describe You taught me what love is supposed to be You saw the little things that make you beautiful to me (so beautiful)
מי שר שם הכי יפה? האווי!!
כפרה עליו!!
מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות?הכל ובעיקר המילים המושלמות

למעלה