השיר הבא במשחק הוא:

backstreet girl

New member
השיר הבא במשחק הוא:

הקליפ הסקסי ביותר בכל העולם!!!!!!!!!!!!!!!!! quit playing game (with my heart)t האם אתם אוהבים את השיר(והפעם זה לעומת הקליפ): 1)ברור!!!!!!! זה שיר מאוד מאוד מאוד מאוד יפה!!! בדיוק כמו הקליפ!!!! 2)שיר מדהים!!! שיר מהמם!!! שיר מקסים!!! הקליפ לעומת זאת לא מלהיב אותי!!!!! 2)כן!!! זה שיר טוב אבל הוא לא משתווה לקליפ הלוהט שלו!!! 3)לא-השיר מגעיל מאוד מכוער!!!!! אבל הקליפ מדהים!!! 4)גם השיר וגם הקליפ שווים לתחת!!! מה השורה האהובה עליכם? מי שר שם הכי יפה? מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות?

backstreet n1

New member
איזה כיף! אני ראשונה!

quit playing game (with my heart). האם אתם אוהבים את השיר(והפעם זה לעומת הקליפ): 2)שיר מדהים!!! שיר מהמם!!! שיר מקסים!!! הקליפ לעומת זאת לא מלהיב אותי!!!!! מה השורה האהובה עליכם? Baby, baby the love that we had was so strong Don't leave me hangin' here forever מי שר שם הכי יפה? ניקו'ש מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? המילים!

NarihS

New member
חח אני כבר עצלנית, אין לי כוח

לרשום את הכל, אז הקיצר, שלי בדיוק כמו של אתי חח

sivanick

New member
אני ראשונה!

האם אתם אוהבים את השיר(והפעם זה לעומת הקליפ): 1)ברור!!!!!!! זה שיר מאוד מאוד מאוד מאוד יפה!!! בדיוק כמו הקליפ!!!! מה השורה האהובה עליכם? Baby baby the love that we had was so strong, dont leave me hungin here forever oh baby baby this is no right lets stop ths tonigh. נראה לי שרשמתי hungin לא טוב אז תסלחו לי מי שר שם הכי יפה? איי ג'יי! מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? ארמממ...המנגינה

sivanick

New member
אופס תמיד זה קורה לי....

עד שאני כותבת אני כבר לא ראשונה

Miss Kitty

New member
../images/Emo99.gif

quit playing game (with my heart) האם אתם אוהבים את השיר(והפעם זה לעומת הקליפ): 1)ברור!!!!!!! זה שיר מאוד מאוד מאוד מאוד יפה!!! בדיוק כמו הקליפ!!!! מה השורה האהובה עליכם? Quit playin' games with my heart Before you tear us apart מי שר שם הכי יפה? בריאן
מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? המילים

airgirl

New member
אני../images/Emo99.gifמאוהב|../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

האם אתם אוהבים את השיר(והפעם זה לעומת הקליפ): 1)ברור!!!!!!! זה שיר מאוד מאוד מאוד מאוד יפה!!! בדיוק כמו הקליפ!!!! מה השורה האהובה עליכם? Baby, baby The love that we had was so strong Don't leave hangin' here forever Oh baby, baby this is not a lie Let's stop this tonight מי שר שם הכי יפה? אייג'יי
מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? אמ......נראה לי ש.. הקולות!!

backstreet girl

New member
עכשיו תורי

האם אתם אוהבים את השיר: 1)ברור!!!!!!! זה שיר מאוד מאוד מאוד מאוד יפה!!! בדיוק כמו הקליפ!!!! מה השורה האהובה עליכם? מה השורה האהובה עליכם? Sometimes I wish I could turn back time Impossible as it may seem But I wish I could so bad baby מי שר שם הכי יפה? בריאן!!! מה יותר יפה- המילים,המנגינה,או הקולות?- קולות!!!

BShenB

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

quit playing game (with my heart)t האם אתם אוהבים את השיר(והפעם זה לעומת הקליפ): 1)ברור!!!!!!! זה שיר מאוד מאוד מאוד מאוד יפה!!! בדיוק כמו הקליפ!!!!
מה השורה האהובה עליכם? baby baby the love that we had was so strong don't leave me hangin' here for ever Oh baby baby this is not right Let's stop this tonight.... מי שר שם הכי יפה? AJ המושלם שליי
מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? הקליפ חח סתם... אממממ (כאילו אני עושה יוגה...חח
.. )הקולותתתת

BShenB

New member
../images/Emo13.gifחחח איזה מגניב...../images/Emo23.gif

ואפילו לא קראתי את שלך לפני... את רואה מזה .. טלפתיה

למעלה