סלואו... לא סתם השיר הזה הצליח וכבש את פסגות המצעדים... זה שיר עם קצב מיוחד ונותן הרגשה כזאת של צ'יל אאוט למרות שהוא מוגדר כשיר פופ-דאנס... בבת אחת יש בו גם אווירה סקסית במיוחד וזה שיר מחרמן לגמרי.... השירים האחרים בדיסק גם מאוד טובים ... אבל הכי .. SLOW DOWN AND DANCE WITH ME YEAH SLOW....
הממ SECRET RBW והמממ STILL STANDING אה וגם שוקולד התחיל להתחבב עלי לאחרונה אני יודעת ץת'מיילם של כולה שיריםב על פה אבל את שוקולד משומה נורררררא קשה לי לשיר
אם אתה מבין למה אני מתכוונת אין יום שבוא ני לא שומעת את RED BLOODED WOMAN עשיתי חרםן על החברים ה***** שלי שלא הסכימו לקנות ילא ותו עכשיו"תחכי לשמיני לינואר" חה! קל לכם לומר!!!! אתם לא מ-כ-ו-ר-י-ם לקיילי! אז מצאתי פיתרוןו כאלו תחשבו עלז ה גם ככה אני קונה ת'דיסק אחר כך ולא אין שם אתכ ווול השירים רק חלק אבל גם זה המממ.... מספק אותי
נו טוב.... someday פשוט מקסים... גם המילים, גם הלחן... נורא נדבקתי למשפט I want my records back.... מזכיר לי שאחרי שנפרדתי מהאהבה הראשונה שלי נורא רציתי חזרה את החולצה שהשארתי אצלו...(אחרי שבכיתי חודשיים..)
לאפרת יש אממ טעם שונה משלי? ברור...ח חחח לכולנו יש טעם שונה כשחושבים על זה אבל כולנו אוהבים קיילי שזה ממש לא דבר אחד בלבד...קשה לי לקרוא לזה פופ נקודה מה אתכם?
היום בדרך אל ובחזרה מהאוניברסיטה שמעתי את Someday כמה פעמים, ומה אני אגיד לכם... ממש התאהבתי בשיר הזה! יש בו משהו מסתורי ועמוק, שאי אפשר להגיד על רוב השירים באלבום. אבל Loving Days שבא אחריו עדיין הרבה יותר טוב - לדעתי זה ה-Dangerous Game של שנות האלפיים!
זה היה דיי ברור שאני אגיד את זה - הרי Dreams הוא השיר הכי טוב של קיילי לדעתי, והנה Loving Days הוא ה Dreams של עידן הפארלופון (כמובן ש Dreams המקורי אפילו לא מרגיש מאויים.. אבל עדיין..).