השיר בפרסומת החדשה

MyVelouria

New member
השיר בפרסומת החדשה

נכון יש את הפרסומת לעונה השניה... אז איך קוראים לו??? השורה שחוזרת כל הזמן היא I'm changing אבל מה השם המדויק של השיר , ומי מבצע? תודהההההה ביי

orel4400

New member
נרהא לי של הביטלס..

בגלל שכל העונה היו שירים שלהם אז יש מצב בדקיי!

o r t a l13

New member
חחחח אני כל הזמן חושבת על השיר הזה

עכשיו הזכרת לי אותו..........
עכשיו הוא לא ירד ממני

o r t a l13

New member
אההה אני מכירה!!

הוא באמת ממש יפה.. גם אליו נדבקתי חחח.. אין כל שיר שמשמיעים לי או אומרים לי אני נדבקת אליו

נעמקה19

New member
חחח...

אבל השיר הזה פשוט מהמם. למדנו אותו בשיעור צרפתית ולמדנו את הפירוש שלו. ממש רציתי לבכות, זה כל כך רומטי.. איזה מושי מי ששר את זה! אבל אם הייתי בוכה נראה לי היו חושבים שאני מטורפת לגמרי כי כולם שם רקדו והתחרפנו...חחחח... ואני זוכרת שהייתי במסיבה אחת, ושמו את השיר הזה. ואני כזה הלכתי לצד והתחלתי לבכות

hilasapir

New member
אני ממש אהבתי שורה בשיר אחד...

השיר של 'חתולה מסטולה' הזה מכוכב נולד אז בקיצור: "יש לי חברה חתולה שחורה...איזה גזענות בסמוחטות מלאה" חחח....זה לא גדול?!

hilasapir

New member
ולאלו שלא מבינים.....

פשוט שמעתי את השיר ממש עכשיו בזמן שהתלהבתי שיש לי mp3 ואח שלי לקח עליו בלעדיות...קנו לי את ה MP3 והוא עוד מורי את 'אני שר מהלב...' בכול מקרה שמעתי שם את השיר הזה ונגנבתי מהשורה הזאת והוא לא הבין ואז הבנתי שזה לא מובן מעליו אז: תמיד שעוברת חתולה שחורה האלו שמאמינים אומרים טפו טפו טפו.... ואז היא כאילו מתמלאה מזה בסמוחטות....

גם אני נדבקתי לשיר של הפרומו

של העונה השנייה מאז שראיתי פעם ראשונה את הפרומו השיר הזה תקוע לי בראש

נעמקה19

New member
אין לי שמץ...

אבל אתה יכול לשמוע את השיר הזה באתר www.100fm.co.il (או יש קישור למטה שמתי...) יש שם רשימת שירים..

למעלה