השיר במשחק!

backstreet girl

New member
השיר במשחק!

all i have to give האם אתם אוהבים את השיר: 1)אני מת\ה עליו!!!!! זה שיר מצויין ואפילו קרוב למושלם!!!! 2)אני אוהב\ת אותו!!!! זה שיר טוב אפילו טוב מאוד!!!!!!!!!! 3)אני מחבב\ת אותו!!!! זה שיר נחמד אפילו נחמד מאוד!!!!!!!!! 4)אני ממש לא אוהבת אותו!!!! זה שיר רע אפילו גרוע!!!!!!!!!! מה השורה האהובה עליכם? מי שר שם הכי יפה? מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות?

NarihS

New member
me first!!!!

האם אתם אוהבים את השיר: 2. אני אוהבת אותו!!!! זה שיר טוב! אפילו טוב מאוד!!!! מה השורה אהובה עליכם: הפיזמון! והקטע סולו בהתחלה של ניק i dont know, what he does to make u cry but ill be there to make u smile.. i dont have, a fancy car to give to u, i walk a thousand mile.. ובעצם כל השיר הזה זה מילים יפות חח מי שר שם הכי יפה: ניקוש! מה יותר יפה: המילים!

airgirl

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

האם אתם אוהבים את השיר: 1)אני מת\ה עליו!!!!! זה שיר מצויין ואפילו קרוב למושלם
לדעתי הוא לא קורב למושלם אלא הוא מושלם!!!!!!!
מה השורה האהובה עליכם? Baby please... I'm on my knees praying for the day that you'll be mine וגם הפיזמון מהמם
מי שר שם הכי יפה? אמממ... זה קשה.. אמממ....ניק
מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? אממ... זה ממש ממש קשה... אמממ.. המילים

backstreet girl

New member
עכשיו תורי

האם אתם אוהבים את השיר: 3)אני מחבבת אותו!!! זה שיר נחמד אפילו נחמד מאוד!!!! מה השורה אהובה עליכם: i don't car if he by you nice thing does his gives come from the heart i don't know bus if you were my girl i'll make sure we'll never be apart מי שר שם הכי יפה: האווי!!!! מה יותר יפה: המילים

sivanick

New member
אניייייייייייייייייייייייי!! ../images/Emo9.gif

all i have to give האם אתם אוהבים את השיר: 1)אני מת\ה עליו!!!!! זה שיר מצויין ואפילו קרוב למושלם!!!! מה השורה האהובה עליכם? וואי יש הרבה: קודם כל הבית של ניק: i don`t know what he does to make you cry but i`ll be there to make you smile, i don`t have a fancy car, to get to you ill walked a thousands miles... ו-hey girl i dont want you to cry no more inside... וגם מה שאולגה כתבה... מי שר שם הכי יפה? ניקי! מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? המילים!

backstreet n1

New member
ME ...

all i have to give האם אתם אוהבים את השיר: 1)אני מת\ה עליו!!!!! זה שיר מצויין ואפילו קרוב למושלם!!!! מה השורה האהובה עליכם? הפיזמון מי שר שם הכי יפה? ניק..
מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? לדעתי המילים..

hadasrulez

New member
אנייייי

האם אתם אוהבים את השיר: 1)אני מת\ה עליו!!!!! זה שיר מצויין ואפילו קרוב למושלם!!!! מה השורה האהובה עליכם? מממ.. לא יודעת
מי שר שם הכי יפה? ניק מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? קולות

BShenB

New member
../images/Emo23.gifAll I have to give ../images/Emo23.gif

All i have to give
האם אתם אוהבים את השיר: 1)אני מת\ה עליו!!!!! זה שיר מצויין ופשוט מושלם!!!! (גם אני שיניתי טיפההה
).. מה השורה האהובה עליכם?
I don't have a fancy car to get to you I'd walk a thousand miles שתיהם... סורי רוניייי
All the money in the world could never add up to all the love I have inside... I love you מי שר שם הכי יפה? איי' ג'יי
מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? המילים המדהימות!!!

BShenB

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

למעלה