השיר במשחק.....

backstreet girl

New member
השיר במשחק.....

set adrift on memory bliss האם אתם אוהבים את השיר: 1)כן מאוד מאוד...שיר מעולה ...אני מתה עליו... 2)אני די מחבבת אותו ..שיר נחמד... 3)אני לא ממש מתחברת אליו..אבל לא שונאת אותו... 4)זה שיר מהבולבול...הוא מכוער כ"כ... מה השורה האהובה עליכן? מי שר שם הכי יפה? מה יותר יפה-המילים,הקולות או המנגינה?

NarihS

New member
טוב me first

האם אתם אוהבים את השיר: 2. אני די מחבבת אותו, שיר נחמד.. מה השורה אהובה עליכם: Sadness that overwhelmed me My mind flies and carelessly Imagines that you're happy with your life right now oh I guess that's just the was it goes Forever's gone so now I must Place you with all the things that I can never have מי שר שם הכי יפה: בריאן מי יותר יפה: אממ נדמה לי שהקולות

backstreet girl

New member
עכשיו תורי:

האם אני אוהבת את השיר: 1)אני די מחבבת אותו...שיר נחמד... שורה אהובה: I bet you say that I don't care I bet you say that I don't even think of you But god knows how wrong you are מי שר שם הכי יפה: אייג'יי מה יותר יפה-הקולות...

airgirl

New member
אני...

האם אתם אוהבים את השיר: 2)אני די מחבבת אותו ..שיר נחמד... מה השורה האהובה עליכן? Baby will you be there Just give me time To fix my life baby will you be there when I open my eyes After all the time I spent wishing מי שר שם הכי יפה? אייג'יי מה יותר יפה-המילים,הקולות או המנגינה? נראה לי שהקולות...

Miss Kitty

New member
חחחחח

אני לא זוכרת איך השיר הולך
אני אשמע אותו אח"כ ויעשה את השאלון..

למעלה