השיר בא במשחק!!!!!!!!

backstreet girl

New member
השיר בא במשחק!!!!!!!!

it's true האם אתם אוהבים את השיר: 1)דהה!!! זה בין השירים הכי קסומים שלהם!!!! פשוט שיר מהמם!!!! 2)בהתחלה התלהבתי ממנו מאוד אבל עכשיו הוא נמאס עליי!!! 3)פעם שנאתי אותו מוות ועכשיו אני אוהבת אותו!!! 4)אני אשקר אם אני אגיד שהוא יפה!!! 5)זה שיר מאוד חביב ונחמד לי לשמוע אותו אבל אני לא עד כדי כך אוהבת אותו!!! מה השורה האהובה עליכם? מי שר שם הכי יפה? מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות?

backstreet girl

New member
אוקי אני עונה:

האם אני אוהבים את השיר: 5)זה שיר מאוד חביב ונחמד לי לשמוע אותו אבל אני לא עד כדי כך אוהבת אותו!!!! מה השורה האהובה עליכם? But I love you, and I always will So I wonder if you want me still מי שר שם הכי יפה: ניקוש!!! מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? הקולות!!!!

NarihS

New member
טוב אני!

אוף התפוז הדפוק הזה!!! שלחתי את זה ומשום מה זה לא נשלח!!! אוף עיכשו הכל מהתחלה! האם אתם אוהבים את השיר הזה: 1. דהה זה בין השירים הכי קסומים שלהם. מה השורה אהובה עליכם: And I'm sorry for the things I did For your teardrops over words I said Can you forgive me And open your heart once again? It's true I mean it From the bottom of my heart Yeah, it's true Without you I would fall apart מי שר שם הכי יפה: ניק מה יותר יפה: המילים מקווה שעכשיו זה ישלח את זה

sivanick

New member
זה שיר מדהים אני מתה עליו!!!!!!!!!

האם אתם אוהבים את השיר: 1)דהה!!! זה בין השירים הכי קסומים שלהם!!!! פשוט שיר מהמם!!!! מה השורה האהובה עליכם? But i love you, and i always will, so i wonder if u want me still. מי שר שם הכי יפה? ניק!!!1!!! מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? אמממ אני אלך על המילים אבל גם הקולות זה מקום שני רק שתדעו =)

sivanick

New member
חחח מצטערת אבל אני חייבת לתקן את

עצמי...השורה האהובה עליי יותר ארוכה: But i love you and i always will so i wonder if u want me still, can you forgive me and open your heart once again oh yeah. זהו..עכשיו אני רגועה =)

airgirl

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

זה שיר מדהים ביותר
האם אתם אוהבים את השיר הזה: 1. דהה
זה בין השירים הכי קסומים שלהם
מה השורה אהובה עליכם? And I'm sorry for the things I did For your teardrops over words I said Can you forgive me And open your heart once again? It's true I mean it From the bottom of my heart Yeah, it's true Without you I would fall apart מי שר שם הכי יפה: ניק!!!!!!! מה יותר יפה - המילים, הקלולת או המנגינה? המילים מושלמות
!! פשוט מדהימות!!!

backstreet n1

New member
I'ts True

האם אתם אוהבים את השיר: 1)דהה!!! זה בין השירים הכי קסומים שלהם!!!! פשוט שיר מהמם!!!! מה השורה האהובה עליכם? id do anything to make it up to yo So please understand. And open your heart once agian. מי שר שם הכי יפה? מממ...בריאן מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? הקולות!!!

BShenB

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

It's true
האם אתם אוהבים את השיר: 1)דהה!!! זה בין השירים הכי קסומים שלהם!!!! פשוט שיר מהמם!!!!
מה השורה האהובה עליכם? but I love you, and I will always will, so I wonder if you want me still. כמו סיוון...
מי שר שם הכי יפה? ניקולס ג'ין קרטר... המושלם שליייי
מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? ה-ק-ו-ל-ו-ת

אנייייייייי../images/Emo98.gif

האם אתם אוהבים את השיר: זה שיר מאוד חביב ונחמד לי לשמוע אותו אבל אני לא עד כדי כך אוהבת אותו!!! מה השורה האהובה עליכם? הפיזמון מי שר שם הכי יפה? ניקוש
מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? המילים, פשוט מדהימות!!!

hadasrulez

New member
אניי ../images/Emo9.gif

it's true האם אתם אוהבים את השיר: זה שיר מאוד חביב ונחמד לי לשמוע אותו. מה השורה האהובה עליכם? I love you and i always will so i wonder if u want me still, can you forgive me and open your heart once again?!n מי שר שם הכי יפה? ניק ובראיין מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? הקולות

למעלה