השיר- אמור שלום

taltulit1

New member
השיר- אמור שלום

האם למישהי יש את המילים של השיר? או אפילו את השיר עצמו על המחשב? תודה טלטולית

juliebk

New member
התכוונת לזה?

אמור שלום (מתוך אתר שירון . נט :http://www.shiron.net/) ביצוע: שוקולד מנטה מסטיק מילים: אהוד מנור לחן: מתי כספי בוא, בוא, בוא עוד היום אני עוד כאן אז בוא אמור שלום, אמור שלום בוא, בוא, בוא עוד היום אני עוד כאן אז בוא אמור שלום, אמור שלום בוא מיד, תן לי יד תן לי יד אני רואה כבר את האופק בוא מיד, תן לי יד כמעט שלושים שנה אני לבד בוא, בוא, בוא עוד היום... אם נצא זה אל זה זה את זה נפגוש היום על אם הדרך אז נצעד יד ביד ונמלא כל רגע שאבד בוא, בוא, בוא עוד היום... תן לי פה, תן לי רה תן לי מי, אני רוצה לשיר בשניים תן לי פה, תן לי סול ישירו אז כולם בקול גדול בוא, בוא, בוא עוד היום... בוא מיד, תן לי יד תן לי יד אני רואה כבר את האופק בוא מיד, תן לי יד בוא מיד ותן לי יד

taltulit1

New member
לא....לשיר הילדים- אמור שלום שלום..

אני יודעת שזה הולך בערך ככה: אמור שלום - שלום הכה על ברך.... משוך באוזן.... וכו' זה שיר לפתיחת מפגש בגן תודה בכל זאת על מה שכתבת, אבל אני ממש אשמח אם מישהו יודע למה אני מתכוונת...

אמור שלום...

אמור שלום - ש לו ם אמור שלום - ש ל ו ם הכה על ברך - הכה על ברך - אמור שלום - ש ל ו ם אמור שלום - ש ל ו ם משוך באוזן - משוך באוזן אמור שלום - ש ל ו ם אמור שלום - ש ל ו ם היה כמו כלב - האו האו האו היה כמו כלב - האו האו האו אמור שלום - ש ל ו ם אמור שלום- ש ל ו ם הכה על ברך ... משוך באוזן... היה כמו כלב ... אמור שלום - שלום - כל האמור שלום אומרים X 4 מקווה שהצלחתי..

taltulit1

New member
כן! תודה!

אולי את יודעת באיזה דיסק אפשר להשיג אותו? או שאולי אפשר לשמוע אותו במחשב באיזה שהוא אתר? תודה טלטולית

טלגל

New member
לפי מיטב ידיעותיי השיר הוא של

ליאור אבורמן, מתוך אחת הקלטות שלה צריך לבדוק איזו.

כמיסה

New member
שכחת את "הבית " הראשון

מחא כפיים X 4 יש לי את הקטלת אני אבדוק לך בהזדמנות

למעלה