השיר "אבא" יש סכוי שלמישהו יש את השיר "אבא" או "אב הרחמן"?! הלוואי וכן... תודה ושבת שלום
L LIRY1 New member 25/7/08 #1 השיר "אבא" יש סכוי שלמישהו יש את השיר "אבא" או "אב הרחמן"?! הלוואי וכן... תודה ושבת שלום
T TEENAGER1 New member 28/7/08 #2 רק שיהיה ברור - אלו שני שירים שונים... ולמה לא לחכות לדיסק? נכון, זה קשה, אבל אני בטוחה שהציפייה תשתלם..
רק שיהיה ברור - אלו שני שירים שונים... ולמה לא לחכות לדיסק? נכון, זה קשה, אבל אני בטוחה שהציפייה תשתלם..
L LIRY1 New member 28/7/08 #3 ברור... אני פשוט נורא אוהבת את שני השירים האלה. ואני באווירה שאני "צריכה" אותם... מחכה לדיסק בקוצר רוח! תודה בכל מקרה...
ברור... אני פשוט נורא אוהבת את שני השירים האלה. ואני באווירה שאני "צריכה" אותם... מחכה לדיסק בקוצר רוח! תודה בכל מקרה...
L LIRY1 New member 28/7/08 #4 נצל"ש מישהו יודע מתי יש הופעה שלו? או שסיים סבב הופעות? אני מניחה שלא מופיע בשלושת השבועות - אבל אחרי ט' באב יש הופעות?!
נצל"ש מישהו יודע מתי יש הופעה שלו? או שסיים סבב הופעות? אני מניחה שלא מופיע בשלושת השבועות - אבל אחרי ט' באב יש הופעות?!
E Evi Virus New member 28/7/08 #5 מה פתאום סיים http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1242&MessageId=118957767