השירשור של המפגש...

NoyNoy

New member
אני מאוד רוצה לבוא...

אבל אין לי איך
אם מישהו מגיע לרחלי מאיזור השרון ויכול לאסוף אותי בדרך אני אשמח מאוד.........

deep ocean

New member
אני גרה באיזור השרון

:))) רק אני לא יודעת מתי אגיע ומתי אחזור וכנראה אחר כך אני מתכוונת ללכת אל חברה בתל אביב..... אז זה קצת בעייתי לקחת אותך אני בטוח אוכל..אבל גם לחזור את צריכה טוב, נראה אם יש מישהו אחר מהאיזור שיכתוב פה שהוא יכול.חיבוק מיכלי

Mאיה

New member
נוי, נוי

אני לא מאזור השרון...אבל, אני אאסוף את זמרת בארים משם, אז אני יכולה לאסוף אותך...ולהחזירך...רק תודיעי לי, כדי שאדע כמה מצטרפים אליי לאוטו... את יכולה לכתוב לי למייל. אני אשמח. Mאיה.

ג.

New member
NoyNoy

יכול להיות שאוכל לאסוף אותך, אם לא אסע להורי קודם ואני עדיין לא יודעת. אז תיהי כאן בקשר מחר בסדר?

זהרי-ערב קסום ../images/Emo39.gif

אני עוד בנסיון, להדביק את ההודעות מהבוקר ולהגיב, אז בטח לא יודעת, או שכחתי(הראש שלי היום עמוס) יום הולדת למי ? מתי יגמר? אשמח מאוד לראותך
רחל-נשמה

אני כנראה מגיע - אני רוצה להגיע...

אבל... מי יכול לקחת אותי מתל-אביב?! אם לא תהיה לי הסעה, אני לא אוכל להגיע. אז... יש מתנדבים?! שלכם באהבה, בן

טוב אנשים, ומצטערת על חוסר

בתגובות להודעות אחרות. אין לי זמן. גם לי אין איך להגיע אחרי שדיויד וזהרי לא יגיעו בזמן ואני לא ראיתי מטריקס. חייבת להגיע בזמן... אז גם אני צריכה הסעות.. מישהו???

שני אני אשלח לך מטוס ../images/Emo13.gif

אולי מישהו מהמשפחה יוכל להסיע אותך בהלוך, ותחזרי עם דויד או זהרי? אני האמת לא יודעת מאיזה איזור בארץ את. יום קסום רחל-נשמה

רחלללללללל

ניסיתי להגיב לך למייל. באמת שניסיתי. ועוד על ידי טלפון. אבל לא ענית 2 בקרים אחרונים. כנראה לא עונה לטלפון בבוקר.. אז חוזרת לדרך הכתב. בקרוב מייל. אוהבת!! שני. דרך אגב. ראשון לציון זה מיקומי הפיזי. רוחנית, אני אי שם בקוטב הדרומי משוחחת עם דובי קוטב, ופינגווינים מתחת לאיגלו.. אחח.. בהחלט נעים שם..

או שני יקרה מצטערת

אגלה לך סוד-יש לי בבית שני מכשירי סלקום. אחד שלא פורסם באף מקום וחסוי, ממנו אני מתקשרת וידוע לבני משפחה וחברים מהחיים. וזה שפורסם פה, לאנשים מהרשת, לכל מיני חנויות וכו שאני צריכה לרשום מספר טלפון.-ואותו אני כל ערב לפני השינה סוגרת ולפעמים בבוקר לא תמיד זוכרת לפתוח , ואז פתאום נזכרת.-הוא טולקמן עלות אחזקה אפס-רק מקבלת שיחות. שבת קסומה רחל-נשמה

בן תגיע בשמחה ואולי יכנסו היום

לפורום עוד חברים שהם מאיזור תל אביב עם רכב, ויהיה סידור שבת קסומה מרחל-נשמה

למעלה