השירשור של המפגש...

גיל גיל

New member
השירשור של המפגש...

טוב, מי מגיע למפגש? מי לא מגיע? אני אישית לא אוכל להגיע כי אני בבית שמש בשבת. רחל? הכל עדיין שריר וקיים? אלו שלא הגיעו עד היום, מוזמנים!

../images/Emo41.gifהמפגש-שריר וקיים במוצאי שבת |*

מבחינתי הפורום המקסים, על כל בני המשפחה מוזמנים למפגש אצלי בשבת מרצון , ואהבה, אני אשמח להכיר את כל מי שירצה לראות אותי (לא מציאה כל כך להתאמץ
, רצוי להכין אפוד מגן
, וכדור נגד עילפון ממחזה מזעזע
. אני מבטיחה לכולם, שהמפגש יהיה רגיל, כאילו לא קרה כלום, לא יהיה בו דיונים מה בסדר , מה לא, מי כן? מי לא.? יהיה מפגש של חברים, לצחוק, לדבר, מעגלים דיבר על דינמיקה קבוצתית שלמד בסדנא, חופשי, אם מישהו יש לו מוזיקה שכדאי שיביא אני ומוזיקה קצת לא חברים קרובים אבל מערכת יש לי אז אין בעיה. חוץ מסיגריות הכל מותר פה, והשעה המאוחרת שאני מאמינה שאחזיק מעמד זה יהיה אחד בלילה, אבל שוב המטפלת שלי מקסימה, הוכנה מראש למפגש, היא תהיה איתי בערב, ותשמור עלי בלילה בכל שעה שארצה להתחבר , לא תגבה שום תשלום נוסף
. הבית שלי קטן-אבל זו לא בעיה נסתדר, מנסיון שלי בימי הולדת כשרצינו להסתדר כמה זוגות עם ילדים הסתדרנו. ויש דשא מקסים שממש לא בעיה. אני גרה ביהוד המקום הכי חמוד. אני אתן הסבר של כיוון למקום -מי שמגיע מדרום צפון-מקווה שמכיר את הגשר של צומת מסובים.אם מגיעים לגשר מצפון-אז פונים כמובן בירידה מהגשר שמאלה, ואם באים מדרום אז יורדים בגשר ימינה, כאשר בעצם פונים לכיוון פתח תקווה, שדה תעופה לוד וכו, ומי שמגיע מכיוון דרך הטיסים תל אביב, כמובן ממשיך ישר. חשוב לזכור אחרי הפניה, נוסעים כל הזמן ישר, עוברים את אור יהודה, עוברים את משטרת מסובים, עוברים את מונסון, עד שמגיעים לרמזור, צומת יהוד-בצד שמאל קניון הסביונים<רואים מהכביש>, לא לפנות שם שמאלה ליהוד כי סתם מסבך, להמשיך שם עדיין ישר וברמזור הבא לפנות שמאלה לרחוב ויצמן<ראשי מאוד> ביהוד. את הכתובת המדויקת כמובן לא ארשום כאן. הטלפון שלי 444921-052 אז משאירה לכם לאמר מי נותן לי את הזכות להכיר אותו במוצאי שבת?שיכתוב למטה תגובה לחיוב או לשלילה, תרגישו בנוח ערב קסום רחל-נשמה

שלוה

New member
רחלי אני מאוד רוצה לבוא... ../images/Emo9.gif

מאיזה שעה את מצפה לנו? תודה שרשמת את מספר הטלפון שלך.

כיוון שהעלו רעיון בעבר

שאנשים כמוני שראויים לרחמים
, כי לא ראו את הסרט מטריקס, אז ממש לא אכפת לי להתחיל את המפגש גם ממש מוקדם, אפילו נניח ב-18:00 או כל שעה אחרת . בקיצור מה אני מקשקשת הבית שלי פתוח, ממש לא אכפת לי רק תבחרו שעה שתעשה טוב לכלל הקבוצה זה מה שחשוב ותודיעו לי, כדי שאנוח לפני -והכי חשוב (משה ומאיה יבינו למה, שאסתום את הפה כמה שעות לפני
). ואם היו גובים תשלום על מילים, נראה לי אפילו משכנתא לא היתה עוזרת לי כדי לשלם
, תעשו לי טובה תדברו הרבה, כדי שאשתוק
. המון אהבה רחל-נשמה

שלוה

New member
בודאי רחלי.....תודה ../images/Emo39.gif

אני קיבוצניקית במקור ובסופשבוע זה הבטחתי לזקנים שאבקר... כשאחזור למרכז שוב אראה מה המצב עם הזמן ואפשרויות הנסיעה שלי.

deep ocean

New member
אני אבוא כנראה

את גרה מאד קרוב למטפל האלטרנטיבי שלי........איזה כיף אני יודעת איפה זה יוצא! (הוא גר שני רמזורים לפני כן ימינה) אחלה לגמרי :) מיכלי

Mאיה

New member
אני גם רוצה!!!

יהיו שם סוכריות? שקיות יום הולדת? משהו מתוק ומגרה שימשוך אותי לבוא? אני כמו הדבורה מאיה...נמשכת למתוק! אז נא להכין משהו טעים, או ת´בורקסים של זהרי... זהריייייייייייייי- איפה אתה?

Mאיה בטח יהיה מתוק

אבל לא על חשבוני מה אני פריארית שלך
, מה חשבת שאקנה לך סוכריות
, מה לא קראת !!!!, שכחת!!!!! הזמנתי עוגת שוקולד מ-ג, למה את חושבת
, ידעתי שתבקשי משהו מתוק
. תגידי אהבה -מהנשמה לא מספיק מתוקה? את צריכה איזה סוכריה מתוקה מלאכותית עם מלא צבעי מאכל
והכי נורא שהיא גם נגמרת, אהבתה של נשמה לעולם נשארת
יאלה תתכונני כבר ליציאה הערב
מרחל-נשמה

Mאיה

New member
יה, למה לדחוף אותי להתארגן לחתונה..

מזזזזזזזזה לא בראש שלי! אבל, מה לעשות שזה חובה...אני לפחות שמחה שקניתי בגדים חדים...משהו שיגרום לי ללכת... ורחלי, אהבה מתוקה זה הכי חשוב, תגידי איפה קונים דבר כזה? אוהבת אותך מאוד, מאיה שהולכת כעת להתארגן לחתונה...הולכת להתקלח, להתלבש, להתאפר...you know. אגב, מלבד הבגדים שקניתי...קניתי גם שלושה ספרים...ואתמול חברה שלי הביאה לי איזה ספר, אז יש לי פרוייקט רציני...אהמממ, אני מחנכת את עצמי מחדש להיות תולעת ספרים- מקווה שזה יעבוד, כי הספרים נראים לי מעניינים לקריאה..

Mאיה חכי חכי

את מעלילך היום בחנויות הבגדים, אני קראתי כשהייתי עם קפה ועוגה , כמעט נחנקתי מצחוק
, חכי זה לא יעבור לך בשתיקה, הלכה לי הופלה, נפלה לקפה,
, זה עוד יעלה לך בתגובה חריפה!!!!!!, מתובלת בהמון אהבה
אהבה מתוקה, האמת שהיא קיימת בדיוק שם בפינה , אבל מרוב שאנחנו לא מאמינים בקיומה, ונדמה לנו שמהעולם היא התאדתה, אז אנחנו עדיין מחפשים אותה-במקום לנוח ופשוט להביט מסביב. תולעת
ספרים (אמא לה יש לי פחד מתולעים
) תהני הערב רחל-נשמה

תמוזB

New member
Mאיה, היזהרי

שלא תחתכי אף אחד עם הבגדים החדים....... (בדיחה !!! בדיחה !!! (ראי את מה שכתבת))

Mאיה

New member
חההההה, עזוב,

היום אני דיסלקטית חופשייייי... אני מזזזזזזזזזה עייפה ואני לא מפסיקה לכתוב בשגיאות. אבל אתם בטח מבינים, כן? חההההה הרגת אותי!- האמת יש לי איזה שרשרת על המכנס, והיא חדה...נו זה באופנה, אבל יותר נכון זה חתיכי עליי.... אז גברים- היזהרו הנה אני באה!!!

תמוזB

New member
וואו.....אמא.........הצילו......... ../images/Emo53.gif

הנה עוד אישה עם פינות חדות.......

תמוזB

New member
עזבתי בינתיים...

ועכשיו חזרתי...... איך היה בחתונה ? מה "עוללת שם" ? את מי הצלחת לדקור ?

Mאיה

New member
החתונה...

הייתה מדהימה!! הכלה מהממת!!( ואל תגיד כל כלה מהממת...ישנם כאלו שלא!) המקום היה מדהים!- גן ארועים יפהיפה. התקליטן היה פיגוזי...אהממ, גם במראה, גם שם מוזיקה עכשווית, ממש מוזיקה לריקודים!! ובכלל היו חתיכים וחתיכות( שטפתי את העיניים).. לא, לא היה אף אחד ש"עשה לי את זה"... וסתם, היה אחלה!!...העברתי ערב בכייף... וזו אחת החתונות הכי טובות שהייתי בהן, מה שמסביר את העובדה שסגרתי את הערב שם...ולא חיפשתי אחר כך לצאת לאיזה בילוי. קיצר, נהניתי מאוד! ולא דקרתי אף אחד...מלבד...( נו, לא מספרת...) ואני גם לא "מעוללת" כלום- אני זו אני עם כל התעלולים(בכיכול) שלי! תודה שהתעניינת...האמת, רציתי לרשום הועה מפורטת על הערב הזה, כי היה מצחיק, אבל אמרתי לעצמי, הפעם אני לא מתעללת בהם. וחוץ מזה...מה זה "יומני היקר" פה?

תמוזB

New member
אולי לא יקר אבל בהחלט יומני

אלא אם כן זה לא מתאים לך. ואני שמח שנהנית. זה לא שכיח בארועים כאלה.

למעלה