../images/Emo41.gifהמפגש-שריר וקיים במוצאי שבת |*
מבחינתי הפורום המקסים, על כל בני המשפחה מוזמנים למפגש אצלי בשבת מרצון , ואהבה, אני אשמח להכיר את כל מי שירצה לראות אותי (לא מציאה כל כך להתאמץ
, רצוי להכין אפוד מגן
, וכדור נגד עילפון ממחזה מזעזע
. אני מבטיחה לכולם, שהמפגש יהיה רגיל, כאילו לא קרה כלום, לא יהיה בו דיונים מה בסדר , מה לא, מי כן? מי לא.? יהיה מפגש של חברים, לצחוק, לדבר, מעגלים דיבר על דינמיקה קבוצתית שלמד בסדנא, חופשי, אם מישהו יש לו מוזיקה שכדאי שיביא אני ומוזיקה קצת לא חברים קרובים אבל מערכת יש לי אז אין בעיה. חוץ מסיגריות הכל מותר פה, והשעה המאוחרת שאני מאמינה שאחזיק מעמד זה יהיה אחד בלילה, אבל שוב המטפלת שלי מקסימה, הוכנה מראש למפגש, היא תהיה איתי בערב, ותשמור עלי בלילה בכל שעה שארצה להתחבר , לא תגבה שום תשלום נוסף
. הבית שלי קטן-אבל זו לא בעיה נסתדר, מנסיון שלי בימי הולדת כשרצינו להסתדר כמה זוגות עם ילדים הסתדרנו. ויש דשא מקסים שממש לא בעיה. אני גרה ביהוד המקום הכי חמוד. אני אתן הסבר של כיוון למקום -מי שמגיע מדרום צפון-מקווה שמכיר את הגשר של צומת מסובים.אם מגיעים לגשר מצפון-אז פונים כמובן בירידה מהגשר שמאלה, ואם באים מדרום אז יורדים בגשר ימינה, כאשר בעצם פונים לכיוון פתח תקווה, שדה תעופה לוד וכו, ומי שמגיע מכיוון דרך הטיסים תל אביב, כמובן ממשיך ישר. חשוב לזכור אחרי הפניה, נוסעים כל הזמן ישר, עוברים את אור יהודה, עוברים את משטרת מסובים, עוברים את מונסון, עד שמגיעים לרמזור, צומת יהוד-בצד שמאל קניון הסביונים<רואים מהכביש>, לא לפנות שם שמאלה ליהוד כי סתם מסבך, להמשיך שם עדיין ישר וברמזור הבא לפנות שמאלה לרחוב ויצמן<ראשי מאוד> ביהוד. את הכתובת המדויקת כמובן לא ארשום כאן. הטלפון שלי 444921-052 אז משאירה לכם לאמר
מי נותן לי את הזכות להכיר אותו במוצאי שבת?שיכתוב למטה תגובה לחיוב או לשלילה, תרגישו בנוח ערב קסום רחל-נשמה