השירשור שלי בואו נתקבץ פה כולנו לקומביה ? יש?
ס סוקרטס פה New member 29/4/13 #16 אני שולך את יוגב תקשרי לו את זה לקצה תני לא נשיקה ותגידי לו לחזור הביתה
P puma141 New member 29/4/13 #26 לדעתי הוא יישאר אצלי לא יחזור הביתה. אתה בטוח שאתה מעוניין שאני אקשור את יוגב? הייתי בצופים, אני אוהבת קשרים מורכבים.
לדעתי הוא יישאר אצלי לא יחזור הביתה. אתה בטוח שאתה מעוניין שאני אקשור את יוגב? הייתי בצופים, אני אוהבת קשרים מורכבים.
ס סוקרטס פה New member 29/4/13 #28 לא כל דבר צריך להיות מורכב אני את ומקום שקט זה כל מה שצריך זה נורא פשוט
P puma141 New member 29/4/13 #35 נכון! ואני הולכת לעשות משהו בנדון.. אני שונאת אותי על זה שאני מעשנת עדיין. בסדר, זה בתהליכי מודעות.. אתה לא מעשן עידו? אתה נראה לי הכי טיפוס שמעשן!
נכון! ואני הולכת לעשות משהו בנדון.. אני שונאת אותי על זה שאני מעשנת עדיין. בסדר, זה בתהליכי מודעות.. אתה לא מעשן עידו? אתה נראה לי הכי טיפוס שמעשן!
ע עידו8000 New member 29/4/13 #37 אני ממש לא מעשן כול החברים שלי עישנו שנים ואני המקסימום שהייתי עושה זה לוקח סיגריה ומעשן בכאילו, פחדתי לקחת לריאות שאני אחנק, מאיזה גיל את מעשנת?
אני ממש לא מעשן כול החברים שלי עישנו שנים ואני המקסימום שהייתי עושה זה לוקח סיגריה ומעשן בכאילו, פחדתי לקחת לריאות שאני אחנק, מאיזה גיל את מעשנת?
P puma141 New member 29/4/13 #43 מגיל 19 בערך. מהצבא. אבל לא כזה הרבה..פחות מחפיסה ליום תגיד שזה לא הרבה יחסית! אני מעשנת קצת יותר אם אני שותה בד"כ..
מגיל 19 בערך. מהצבא. אבל לא כזה הרבה..פחות מחפיסה ליום תגיד שזה לא הרבה יחסית! אני מעשנת קצת יותר אם אני שותה בד"כ..
M Melencholya New member 29/4/13 #5 נצל"ש גניפר תתעלמי מההמצאות של עידו. אין לי כוח לאידיוט הזה, רק תזכרי שאם יש לי משהו להגיד אני אומרת בפנים. אני לא מחכה שמישהו יפתח קומונה בשביל לדבר מאחרי הגב...
נצל"ש גניפר תתעלמי מההמצאות של עידו. אין לי כוח לאידיוט הזה, רק תזכרי שאם יש לי משהו להגיד אני אומרת בפנים. אני לא מחכה שמישהו יפתח קומונה בשביל לדבר מאחרי הגב...
ע עידו8000 New member 29/4/13 #8 את משקרת ואת יודעת את זה את כתבת לי בניק לפני כמה שבועות דברים רעים על ג'ני
ס סוקרטס פה New member 29/4/13 #11 למה האנרגיה הזו בשירשור שלי אתם לא רואים שאני מנסה לתת עבודה? קחו את זה למקום אחר
M Melencholya New member 29/4/13 #18 צודק אני אשמה אין לי כוח לקללות שלו יותר, גדול עלי לסתום את הפה כל כך הרבה. כנראה שהגיע הזמן שלי ללכת. היו שלום.
צודק אני אשמה אין לי כוח לקללות שלו יותר, גדול עלי לסתום את הפה כל כך הרבה. כנראה שהגיע הזמן שלי ללכת. היו שלום.
ע עידו8000 New member 29/4/13 #13 אמרה השקרנית הפתולוגית את יודעת שאמרת לי שג'ני טיפשה ואת לא סובלת אותה אז למי את מנסה לשקר טרול עלוב וחנפן שכמותך? איזה בזבוז של זרע את
אמרה השקרנית הפתולוגית את יודעת שאמרת לי שג'ני טיפשה ואת לא סובלת אותה אז למי את מנסה לשקר טרול עלוב וחנפן שכמותך? איזה בזבוז של זרע את