השירשור הראשון שלי

clubsong

New member
השירשור הראשון שלי

אנשים בחייית תתייחסו ברצינות ומלא תגובות בבקשה זה השירשור הראשון שלי מי הייתם רוצים להיות מהסידרה ואיזה סצינה של אותו שחקן הייתם רוצים שתיקרה לכם בחחים? (נגיד אני למשל אף פעם לא התחננתי לאיזה עבררין שיחטוף אותי קרועה ריקי הזאת אה!!!חחחחחחחחחחח)

מזל"ט על השירשור הראשון שלך ../images/Emo140.gif

ובקשר לשאלה שלך: הכי הייתי רוצה להיות מהדמויות בסדרה שירן, כי היא מתוקה, היא יכולה להשיג את מי שבא לה, היא יפה ויש לה ביטחון עצמי בכמויות.
היה פה לא מזמן גם שירשור עם איזה דמות אנחנו הכי מזדהים, ולא עניתי כי לא ידעתי, אבל נראה לי שאני שילוב של שירן וארז, אבל זה לא קשור. איזה סצינה הייתי רוצה שתקרה לי?
לא יודעת.. אבל הייתי רוצה אח גדול כמו ארז. זהו

אממ :)../images/Emo49.gif../images/Emo85.gif

לא ניראה לי שהייתי רוצה להיות מישהי אולי עם הייתי חייבת לחור אולי רותם היא אחלה:)

shiran™

New member
קודם כל ../images/Emo49.gif

אני מאחלת לך לפתוח עוד הרבה שירשורים בחייך
ות'אמת - לא הייתי רוצה להיות אף אחד, אבל העיקר שהגבתי לך

shirakl

New member
מזל"ט../images/Emo65.gif לכבוד השרשור הראשון שלך

אני חושבת שהייתי רוצה להיות רותם. בחורה חזקה שיודעת מה היא רוצה ונלחמת למען החלומות שלה בכל הכוח ובלי להתפשר
ואני גם מאחלת לה שהיא תצליח להגשים את כל משאלותיה

ברכות ../images/Emo49.gif../images/Emo13.gif

אני היייתי רוצה להיות ירון בגלל הצינה שהוא מקבל את התפקיד שלרומאו בלי ללמוד משחק

amc22

New member
../images/Emo39.gifברוכה הבאה

אני עמית אני בת 13 תהני בפורום

הסיפור של ירון זה דיי דומה לסיפור

השחקנית של ליה החלום של כל שחקן להחטף בדקה ה90 לתוך סדרה מצליחה כמו ירון כך לירון וייסמן הגיעה לתוכנית אומנם היא למדה משחק והיא משחקת טוב אבל אין לה כמעט ניסיון

yuli c

New member
קודם כל...

wellcom!!! מקווה שתהני בפורום... בקשר לשאלות שלך אז ככה: נראה לי שהייתי רוצה להיות רותם כי היא חזקה ואמיצה וחכמה ונלחמת על מה שהיא רוצה. ובכלל יש לה חיים מעניינים בתור שתי דמויות ככה היא גם בעולם של הבנים וגם בעולם של הבנות ובכלל היא אחלה דמות. בקשר לסצינה תאמת לא עולה לי משהו בראש... אבל לא הייתי מתנגדת להיות יעל בקטע שארז שפך על עצמו תמיץ תפוזים הייתי כבר מזמן מדביקה לו נשיקה ענקית!

clubsong

New member
אנשיםםםםםםםםםם

הייתי באילת אז רק עכשיו אני עונה לכם על כול ההודעות אני בו!!!!

למעלה