השירשור הקודם נדחק..

nickey

New member
השירשור הקודם נדחק..

ולא הצלחתי להקפיץ אותו אז אני מצרפת כאן שירטוט של החדר שלי אם הוא לא ברור, אנסה לצייר אותו מחדש...

niya

New member
nickey

נראה לי שחדר השינה שלכם נורא עמוס... אין בו מרחב, יותר מדי דברים. לדעתי - להתחיל להוציא, כונניות, ארונות - לבדוק מה מיותר ולהעיף, לנסות להשאיר רק ארון בחדר

nickey

New member
זה חדר השינה שלי

בבית של ההורים אין לי יותר מדי אפשרויות אי אפשר לשים את המיטה מתחת לקיר, כי אחד הוא בקיר עם הדלת והשני, כל מי שנכנס מבעד לדלת, יכול לראות את הראש שלי על הכרית, או אותי במצבים שונים וגם כן לארון אין ממש מקום, הוא דיי גדול ומתאים לכל צרכיי. החדר מאוד קטן, אין כ"כ הרבה מקום לזוז. כך שנוצר מרחב של L בחדר.

niya

New member
ניקי יקרה

עכשיו אני גם רואה שיש לך טלוויזיה בחדר - אז לפי הפנג שואי זה לא טוב... צריך להוציא. אני הייתי מוותרת על הכונניות, זה יפתח הרבה מרחב ומקום בחדר. אולי לשקול ארון קטן יותר, אבל מה שהכי חשוב - מה את רוצה שיקרה? מה מפריע לך?

nickey

New member
הארון הוא מתנה מההורים

ליום ההולדת ה-16 ובת'כלס, יש לי יותר מדי בגדים שאני לובשת אותם אז ארון קטן לא יתאים.. או שכן? זה ארון בעל 4 דלתות ברוחב של כ-190 ס"מ. תופס את כל הקיר כמעט. ואם אוותר על הכונניות, איפה אשים את הקופסאות? והאיפור? מה שאני הכי רוצה שיקרה זה שתהיה לי שהות נעימה בחדר שלי.. לפעמים לא כיף לי להיות בו, אני נמצאת בו רק כשאני הולכת לישון, או עובדת על החרוזים. בכוונתי להכין וילון חרוזים כחול על כל גווניו.

שלום nickey

קראתי את השרשור הקודם שוב פעם, ועכשיו גם את זה. ראיתי שהציעו לך עצות,וניסו לעזור לך ואת מיד מוצאת סיבה איך לא לבצע אותן. אז אני שואלת את עצמי, למה את בעצם שואלת? אם את מבקשת עזרה במשהו, מקבלת אותה, ואח"כ מסבירה למה את לא מתכוונת לעשות אותה, אז בשביל מה את שואלת? יש כמה דברים שצריך לעשות לפי הפנג שואי כדי ליצור שהות נעימה בחדר או בבית. אצלך כרגע, בחדר, זה לא מתקיים. אם את לא רוצה לעשות שום דבר, ומסבירה למה את צריכה את הכוננית, ולמה האיפור על השידה אז מי יכול לעשות את השינוי עבורך? נראה לי שאת לא ממש מבינה את רוח הפנג שואי סגול הוא צבע שלא כדאי לצבוע בו את כל החדר.גם אם תצבעי ולא תפני כמות ניכרת ממה שיש בחדר... ההרגשה לא תשתנה ערב טוב

nickey

New member
תביני..

אין באפשרותי לבצע את כל התהליך בבת אחת. והחדר עצמו צבוע בכחול קריסטלי ולא בסגול, התכוונתי לצבוע בסגול את מסגרת החלונות. וזה לא שאני לא רוצה, פשוט אני מסבירה מהם הקשיים העומדים בפניי..

חמודה...אני מבינה הרבה יותר

ממה שנדמה לך, אני עוזרת לך להתגבר על הקשיים, אבל גם את צריכה להבין שאת תקבלי את כל ה"למה לא" שיש לך...אז שום דבר לא יזוז... הסבירי את הקשיים שלך, ואנחנו אפילו מקשיבים לך, רק שגם אם אנחנו מבינים...זה לא מש שינה את האוירה אצלך בחדר... אני איתך, לא נגדך, יודעת שזה קשה, ויפה שאמרת את זה קחי בינתיים
וחישבי מה את כן יכולה לעשות

sidi

New member
היי

לא להיות עצובה! את עצובה אני לשלוח דמיטרי (במבטא סובייטי)
בואי נתחיל מכך שאת לא צובעת את המסגרות בסגול כי לא נראה לי שיהיה לך טוב עם זה. בינתיים תשאירי את זה כך. עכשיו לגבי הארון תתחילי בכך שאת מפנה ממנו דברים, פשוט תתחילי לרוקן בגדים שלא עשית בהם שחמוש תקופה ארוכה ולא נראה לך שתעשי שימוש בהם תהיי כנה עם עצמך, מתי את מספיקה ללבוש את כל הבגדים האלה?
הלוואי ואני הייתי מספיק ללבוש כל כך הרבה בגדים.
תתחילי להעיף מה שאת לא צריכה מהכונניות... תתחילי לאט את לא חייבת למהר, תבשילי יחד עם התהליך. ברגע שתתחילי זה כבר יזרום.

nickey

New member
תתפלאי..

אבל אני לובשת כל יום בגדים אחרים, ולפעמים נוצר המצב שחצי מהבגדים בכביסה..
לא מזמן עשיתי ניקוי.. את רוצה שאעשה עוד אחד?
בניקוי האחרון זרקתי איזה חצי מדף של חולצות קצרות והשבוע אני מקווה להתחיל להחליף בין קיץ לחורף, וממה שאני רואה, יש לי המון חולצות חורפיות לתרום לעמותות, הן יחגגו..
אבל בכל זאת, אני מחליפה כל יום. אשתדל לפנות את הכונניות בהדרגה..

sidi

New member
אני לא רוצה כלום

אני רוצה מלשון זכר במילעל
אני הוא ולא היא. אני תתפלא ולא תתפלאי. לאט לאט ובזהירות יהיה בסדר. ערב טוב

DOLPHINREEF

New member
המלצתי היא שתתחילי לאט, את לא

חייבת ביום אחד להפוך את החדר מקצה לקצה... אני ממש מבינה שאת צריכה זמן.. אבל תיקחי את כל המידע שאת מקבלת אותו... תעבדי אותו ואח"כ את תחליטי מה לעשות בחדרך, אנחנו כאן לתת לך המלצות לפי הפנג שואי, לדוגמא אני.... קיבלתי ייעוץ בחודש יוני השנה ועדיין לא ביצעתי הכל... לאט לאט... זאת הדרך הנכונה זה מעין תהליך שצריך לבוא מבפנים... ואחרי שתשלימי איתו הכל יבוא לך בקלות... ולא תמצאי את ה"למה לא"?.... בכל מקרה מאחלת לך הצלחה בהחלטותייך יהיו אשר יהיו....

למעלה