השירשור הלילי!!!

סטטה!~ את ערה??! O.O'

זה לא נורמלי! אני ערה רק בגלל שהלכתי לישון אתמול מוקדם.. וממה שאני רואה פה, את לא הלכת לישון מוקדם, ואת עדיין ערה!!!~ את כמו ידיד שלי! שניכם לא נורמלים @.@''

Digi Lista

New member
מה שנכון נכון-נורמלית אני לא../images/Emo3.gif

אני לא הולכת לישון ואז אני לא צריכה בכלל להתעורר,הבעיה שכשיש עודף אנרגיה צריך להוציא אותו ולא תמיד אני מצליחה...

בע... אבל את לא עייפה?..

היום זה מקרה מיוחד, ואני לא נרדמת על המקלדת XDD וקמתי בסביבות 8 בערך... אמ.. אבל גם הלכתי לישון מוקדם ^^''

Digi Lista

New member
עייפה?הלוואי...

אולי אם הייתי עייפה הייתי ישנה אבל אני לא עייפה,מספיקות לי שעתיים-שלוש שעות שינה כדי להיות הכי עירנית שאפשר...משעמם אותי לישון,לישון זה מעייף

ליסטה גם לכן אתמול בלילה הייתה בעיה

עם תפוז?? זה היה ממש מעצבן, איך הם הרסו לנו דווקא באמצע הכיף.

lori4

New member
זה לא כזה נורא....

בשרשור היו 150 הודעות שזה נתקע, אז אפשר לסלוח לתפוז. אגב על מי עושים הלילה או שממשיכים את טאי?

עם טאי אפשר להמשיך במשך היום...

אמרנו שנעשה את סורה לא? אפשר אבל לעשות עוד דמות, שיהיה יותר תמונות ויותר מעניין.

lori4

New member
אוקיי....

בחצות מפסיקים את טאי ומתחילים את סורה, את פותחת את השירשור או אני?

הראשונה שתגיע...

איזה כיף בימים הקרובים המחשב רק שלי, בגלל שאחותי באיזה מחנה כתיבה או משהו כזה.

lori4

New member
איזה כיף לך!

האח שלי עדין כאן בלילות, אני אנסה לשריין לעצמי מקום אבל יכול להיות שאני אכנס רק ב-12:30.

אולי בשבילך >.>'

אני אישית, לא יכולה לחיות בלי לישון. קודם כל- כשאני ישנה, אני חולמת, וכשאני חולמת זה אומר שאני מקיימת את כל הפנטזיות שאני לא יכולה לקיים בחיים האמיתיים :] ודבר שני- אני חייבת לישון, כדי למלא מצברים להמשך היום ^_^

תגידו יש מישהו שקרא את כל השרשור?

או את רובו ולא היה איתנו אתמול בלילה? מצאתי עוד תמונות של טאי המדהים, אז אני ממשיכה לשרשר

למעלה