השירשור הלילי!!!

lori4

New member
אני מצביעה לסורה!

סתם בגלל שיש לי המון תמונות שלה (תודות לסטטה).

Digi Lista

New member
אפשר גם שרשור דיג'ימונים...

האמת שלי לא איכפת על מה-דיג'יגורלים,דיג'ימונים טובים,דיג'ימונים רעים,ליאומונים מתים...מקסימום אם אין במלאי תמיד אפשר לחפש ברחבי הרשת במקביל...

Digi Lista

New member
עד שבסוף הישנונים יקלטו ש...

במילא אפשר לא לישון בלילה ולהיות עירנים לחלוטין גם ביום אז למה שלא יצטרפו לחגיגה הלילית?אפילו סתם בלדבר...

lori4

New member
אופס! שחכתי אותם!

אני מתנצלת בפני....כמה פיצולים יש לך עכשיו?....של סטטה.

Digi Lista

New member
הפסקתי לספור אחרי טריליון...

אבל יש כמה שבהקפאה ולכן אני לא בטוחה אם גם הם חלק מחבילת הפיצולים הכוללת(נשמע כמו התקפה משולבת סטייל נפרטימון ופגסוסמון)

פיצולי אישיות זה נחמד.

יש עם מי לדבר כשמשעמם. לי עצמי יש איזה שלושה. לא כולל אחד שמת פעם...

Digi Lista

New member
מה,הרגת אותו?!?

אני משתדלת לגדל,להשקות ולטפח כול פיצול ופיצול בשביל שאף אחד לא ימות חלילה...מרוב טיפול יתר הם כמעט ולא מצליחים לתפקד ואז הם מפוטרים

Digi Lista

New member
כמה קשה לשמוע זאת...

המילה אחריות מוכרת לך? גם לפיצולים מגיעות זכויות!!!על החתום פיצוליסטה

lori4

New member
מכירה, מכירה....

את רוצה שאני אוציא את וולף גירל מהמגירה?

lori4

New member
yes ma'am

וולף גירל תתעוררי....נו....נו.... *מתעוררת וקופצת עלי* אוקיי להרגע, זאת רק אני. וולף: אה...אפשר לחזור לישון.... זה אמצע הלילה, איך את יכולה לישון! זה לא שאנחנו עושות משהו מחר! וולף: טוב אני ערה, מה עושים? קופצים מבניינים.... וולף:אני מבינה שעדי לא כאן. אה....לא, אנחנו לא בורחות ממנה הפעם, שחושבים על זה אנחנו לא בורחות מאף אחד. וולף: את מטורפת לגמרי. אם אני מטורפת אז גם את מטורפת או שלא או שכן? לא יודעת, אני לא יודעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. וולף: אה.......

לא הוא פשוט התפוגג...

למרות דאגותי שזה לא יקרה אף פעם. את מבינה, הוא היה מסכן כזה, הייתי מאשימה אותו בכל הטעויות שלי...

לא כלכך. דווקא רציתי שהוא ימות...

זה קשור בהתבגרות הנפשית שלי בתור ילדה, עזבי, מסובך. בכל מקרה, האחרים לא ימותו כי אין לי ממש צורך במותם.

Digi Lista

New member
מסובך פירושו מעניין../images/Emo132.gif

אם לפחות האחרים לא ימותו נרגעתי...

למעלה