כיגרייכימבכבימכגמכגימכגבימבכבכגימחכ
D Digi Lista New member 13/7/04 #65 זה ולהפיץ שלום ואהבה בעולם../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif ממש....
D Digi Lista New member 13/7/04 #71 זה טוב כי גם אני תוהה לגביה ובגלל שיש לי פטור מלחשוב(מזיק לי ולסביבה) אני מתקשה להצביע על נקודות מסוימות....
זה טוב כי גם אני תוהה לגביה ובגלל שיש לי פטור מלחשוב(מזיק לי ולסביבה) אני מתקשה להצביע על נקודות מסוימות....
M meytar זאת אני New member 13/7/04 #73 מהות קיומך היא... למלות את הפורום בהודעות כחולות ולהרטיב הכל בכל פעם שמתייבש
D Digi Lista New member 13/7/04 #77 זה וכמובן להביא שלום ואהבה לעולם... אני לא מוותרת על היותי עדינת נפש בדיוק כמו טאי בעיקר בתמונה הזאת...
זה וכמובן להביא שלום ואהבה לעולם... אני לא מוותרת על היותי עדינת נפש בדיוק כמו טאי בעיקר בתמונה הזאת...
M meytar זאת אני New member 13/7/04 #67 מחר בבוקר (או שבצהריים) לכל השאר תהיה הפתעה! תודו שלהתעורר בבוקר ולמצוא שרשור כזה בפורום שעד עכשיו היה שומם כמעט לגמרי זה בהחלט מפתיע
מחר בבוקר (או שבצהריים) לכל השאר תהיה הפתעה! תודו שלהתעורר בבוקר ולמצוא שרשור כזה בפורום שעד עכשיו היה שומם כמעט לגמרי זה בהחלט מפתיע
M meytar זאת אני New member 13/7/04 #74 כן הישנונים כל בוקר מחדש יחטפו שוק! מחר נראה לי נארגן שרשור דייויס