השירשור היומי

ezraz

New member
אחד המשפטים שלי (קשה להחליט)

"שומר רק את הטוב, השאר נגזר עלינו" - שלום אשה אני חייב עוד אחד, "כל חיי אתה היית לי מורה, את הדרך בחסדך הראית לי"- מורה לחיים

גרציה פ

New member
ושלי............

אלבום תמונות ישן גורם חיוך להעלות, לשמש או ענן שמביא איתו דמעות.

גרציה פ

New member
אפשר עוד אחד וזהו?, הנה......

שקרים וכנות, ידידות ובדידות, ועוד קווים בלחיים. {המבין יבין}

יש כ"כ הרבה שהייתי ננעלת עליהם

אבל יש אחד שקפץ לי לראש עכשיו... " תודה על נפילה והמראה" "אותו מקום אותה הרוח..הכל כתוב על לוח.."

sHAi CoheN 2

New member
שלי

"אני שרדתי היכן שלא חשבתי שאפשר במקום כזה לשרוד, שבכל תזוזה קלה, הכל עלול למעוד" - הזמן שלי איתך. ועוד אחד "הכרתי חיוךששיך לילדה והחייה נפשות" - אפילו

ו ר ד ב

New member
שני משפטים

"חיי הם כמו מכחול שבור ומה חייך מה " "עכשיו נדמה שהוא חיי בכדי למות " אלה רק 2 אבל אני בטוחה שיש הרבה מצבים בחיים שהרבה משפטים אחרים קופצים לאו דווקא הם

ckshooni

New member
המשפטים שלי

"מודה אני לפנייך מלך חי וקיים על עצב שנטעת בי כבר מחיים קודמים.." "בחיים צריך קצת כוח לוותר מבלי לברוח" "כשעיניי פגשו בעינייך ידעתי אז הגאל אור חיי הדליק,,בלעדייך מי אני? את האושר שעוטף את יגוני"... טוב אפשר להמשיך כמעט לעד...

ezraz

New member
שוני, המשפט השלישי הוא

גם אחד המשפטים שלי, אבל ביקשו לצמצם את הבחירות ל1 . אבל משפט ענק שהתחברתי אליו לא מעט.

ckshooni

New member
טוב אתה הייתי ילד טוב והצלחת לצמצם

לשניים... אבל זה באמת קשה לבחור עמיר מתחבר לכל כך הרבה פינות בלב..

אותם משפטים שלי ממש...אני בהלם

לי זה עושה להתרגש...מה אתכם אני לא יודעת...

יאוווו זה קשה להחליט....ככה בשלוף,

"רק אל תפגע,בשום אדם גם לא בעצמך....."אמרתם משפט,אבל אני מתכוון לכל הבית,גם ככה זה קשה....

אני חייב עוד אחד....

בדיוק אני שומע את געגוע.... "אם היאוש בא לקראתך-אל תתן לו יד...." איך אפשר להתעלם ממשפט כזה.....

למעלה