השירשוק השבועי

אושרי

New member
יש מי שפורצלנים אלו יכולים לגרום לו שמחה אם יגיעו אליו?

להחלפה: 3 צלחות נוי בעיצוב אמנים

3 צלחות נוי בעיצוב אמנים, שנות ה70.
קוטר: כ25 ס"מ, שלושתם במצב טוב מאוד:
קערה של פסח בעיצוב שמואל קץ, נעמן, מהדורה מוגבלת של 420.
שלום ירושלים בעיצוב שמואל קץ, נעמן, מהדורה מוגבלת של 420.
פרחי ארץ-ישראל בעיצוב ב. אביגד, נעמן, מהדורה מוגבלת של 505.

להחלפה תמורת כרטיסי נסיעה (או אמצעי תשלום ששימשו לנסיעה) לפני קום המדינה (אפשרות למכירה).

להחלפה: פריטי ישראליאנה/שנות ה50-60

אוסף קטן של כלי נוי ישראלים משנות ה50-60 (כנראה, בעיקר משנות ה50), להוציא מאפרת (?) הריקוע מנחושת שאולי מוקדמת יותר. מצב הפריטים לא חדש לגמרי אך ניתן להגיד באופן כללי שהינם במצב טוב (חלק במצב מעולה, חלק יותר טוב - חלק מעט פחות. כפי שניתן לראות בתמונות):
חנוכייה קטנה מנחושת, 2 מחזיקי מפיות, תחתית מוגבהת (או כלי נוי אחר) עם מוטיב המרגלים, מעין צלחת עם מכסה (חתום אופנהיים), כלי מוגבה ומוכסף עם כיתוב עברי למים אחרונים, כלי עגול עם מכסה, מאפרה (ככל הנראה, מראשית המאה ה20).

---- להחלפה תמורת כרטיסי נסיעה (או אמצעי תשלום ששימשו לנסיעה) לפני קום המדינה (אפשרות למכירה). ----

שתי טעויות הטבעה שלי למכירה באיביי
אני מוכר מספר כפולים מאוספי, ובתור "בלון ניסוי" על מנת להעריך את מידת העניין שיש בהם, העליתי שתי מכירות עם מחיר פתיחה של $0.99 וללא reserve. מה שיקרה, יקרה. המכירות נסגרות מחר בלילה.
&nbsp
25 מיל תש"ח, הטבעה מסובבת (צד גב מסובב ביחס לצד הפנים):
http://www.ebay.com/itm/111666304904
מטבע ה 25 מיל הוא היחידי בתולדות מדינת ישראל לשאת את התאריך תש"ח (1948), הוא הוטבע בכמות קטנה בתנאי מלחמה ונחשב כיום למבוקש בכל מצב, וטעות ההטבעה מוסיפה עניין נוסף למטבע הזה.
&nbsp
5 שקלים ישנים, הטבעה לא ממורכזת:
http://www.ebay.com/itm/111666295778
מטבע ה 5 שקלים ישנים הוטבע רק במשך ארבע שנים (1982-1985) לפני שההיפר-אינפלציה של שנות ה 80 גרמה להוצאתו מהמחזור.
&nbsp
&nbsp

להחלפה: כ35 מדליות של החברה הממשלתית.

מברונזה, רובם במצב חדש לחלוטין, חלקם בקופסאות של החברה.

להחלפה תמורת כרטיסי נסיעה מלפני קום המדינה או אמצעי תשלום ששימשו ככרטיסי נסיעה (אפשרות למכירה).

אלכס שלום

הקרטון נמצא במקום שהגישה אליו אינה נוחה ולכן רק צילמתי תמונה אחת בכלליות.
אם זה רלוונטי להחלפה (מעדיף) או מכירה (פחות), אולי אעלה תמונות נוספות. לגבי פירוט - קצת כבד לי לפרט לגבי כ35 מדליות של החברה (לא תחום שמעניין אותי במיוחד).

santaisr

New member
הכל תלוי ברצון

לא קשה לי לפרט לגבי כ3500 מדליות שיש לי. על איזה החלפה יאפשר לדבר אם אני לא יודע מה יש לך? יש מדליה בשווי 10 שקלים ויש מדליה בשווי 1.5 אלף דולרים?

hadi1956

New member
אני הייתי יוצא מההנחה כי כל מדליה שווה את המקסימום כלומר כ-

1500 $ ומשם עולה בערך שלהם.

כמו שמאמן האתלטיקה הידוע ששכחתי את שמו אמר לרצים שלו תתחילו הכי חזק והכי מהר שאתם יכולים ומשם תגבירו את המהירות שלכם.

santaisr

New member
בדרך כלל בדיוק מה שקורה

בהחלפות.לעתים אני שומע - לא משנה כמה שילמת עבור פריט זה, הפריטים שלי הרבה יותר טובים ויותר יקרים כהם שלי...

גלעד133

New member
אלכס - בדרך כלל...

נכון מה שכתבת, זה מה ששמעתי ממך בפעם האחרונה - בתור משמיע לא בתור שומע - [בהחלפת מיילים בנושא החלפת מדליות] ומאז לא שמעתי דבר יותר. אתה לפחות עיקבי בדבריך.

santaisr

New member
אחד מהמדליות נמכרה עבור הסכום שדיברנו

גם השני יימכר

yair_bar

New member
מנהל
לא מאמן אתלטיקה כי אם דמות בסרט הישראלי - מבצע סבתא

רמי הויברגר שיחק את הדמות שנקראת קרמבו והוא הוגה המשפט.

אגב, אחד הסרטים הישראלים החביבים שנוצרו. מומלץ

hadi1956

New member
מצטער. אף פעם לא ראיתי את מבצע סבתא אז בטח זה קיבל עיוות עד

שהגיע לאוזני סיפור זה.
לא נורא העיקר הכוונה

גלעד133

New member
הנחות לגבי מחירי מדליות....

אהבתי את הרעיון, לצערי במדליות ברונזה של החברה הממשלתית קרוב ל99% לא שוות אפילו 10 ש"ח למרות היותן יפות ומיוחדות [לטעמי]. יש סיפור מעניין שלפני שנים תיאטרון הקאמרי הנפיק למנויים כמתנה מדליה כזאת אך מאחר ולא נמכרו מספר מנויים לפי הצפי לא היה למי לחלק את חלקן. מישהוא שעבר ליד צפרדע הזבל הירוקה ליד הקאמרי מצא בתוכה מאות כאלו זרוקות. לא רוצה אפילו להביע את דעתי בעניין - חבל!!!!!!!! על הגישה וההתיחסות.

פחות ברצון

ויותר בעניין שיש לי בנושא לדעתי (רצון לא חסר לי). לא קשה לך לפרט לגבי אלפי המדליות שלך, כי זה התחום שמעניין אותך.
זה כמו שאספן בולים יגיד לאספן מטבעות שבמקרה יש לו בולים, פרט לי איזה בולים יש לך.

לגבי שווי, אני בספק גדול מאוד אם יש שם מדליות ששוות הרבה כסף. מדובר סה"כ במדליות ברונזה של החברה הממשלתית, לא במדליות זהב, אז כקבוצת שווי להחלפה אני אעריך את השווי ב350 ש"ח (לפי ההערכה הנמוכה שלך) לבין 500 ש"ח (אולי יותר לכיוון ה500 כי רובם במצב חדש ולמיטב זכרוני אין כפולים).

מה דעתך שתעלה תמונות של הכרטיסים שיש לך להחלפה ואני מבטיח תמונות של כל המדליות (גם אם לא נבצע החלפה בסוף).

למעלה