השירשוק השבועי
H hadi 1956 New member 23/3/14 #14 אוסף גדול של כ60 גלויות לנין למכירה !!!! נא ליצור קשר במסר ולרשום מייל ואשלח תמונות של הגלויות שלמכירה. תודה ושבוע טוב
אוסף גדול של כ60 גלויות לנין למכירה !!!! נא ליצור קשר במסר ולרשום מייל ואשלח תמונות של הגלויות שלמכירה. תודה ושבוע טוב
ה הנומן New member 23/3/14 #16 Слава Октябрю!!!! "עולם ישן עדי יסוד נחריבה"!!! הדי, מאיפה אוסף לנין הענק הזה??
H hadi 1956 New member 24/3/14 #17 לא שלי. אני ערוץ המכירות. זה לא מהנושאים שמעניינים אותי. אבל זה אוסף יפה ומעניין. למכירה
H hadi 1956 New member 24/3/14 #20 אז הנה ההזדמנות שלך להעמיק את האוסף שלך ולצרף לסיכות גם גלויות !!!!!!!!!!!!!! למה להסתפק ב"מועט" ושיהיה לך "רק כמה" סיכות
אז הנה ההזדמנות שלך להעמיק את האוסף שלך ולצרף לסיכות גם גלויות !!!!!!!!!!!!!! למה להסתפק ב"מועט" ושיהיה לך "רק כמה" סיכות
כ כבשת מחמד New member 24/3/14 #23 למכירה שרפרף מיצרי נמצא בראשל"צ - לא שלי מבקשים 400 ש"ח ............יש על מה לדבר אם זה יקל על מישהו, יש אפשרות שישאירו בתל-אביב לצורך העברת בעלות בנוסף קופסת ממתקים בצורת משאית סניקרס גם בראשל"צ 100 ש"ח תמונה בקרוב
למכירה שרפרף מיצרי נמצא בראשל"צ - לא שלי מבקשים 400 ש"ח ............יש על מה לדבר אם זה יקל על מישהו, יש אפשרות שישאירו בתל-אביב לצורך העברת בעלות בנוסף קופסת ממתקים בצורת משאית סניקרס גם בראשל"צ 100 ש"ח תמונה בקרוב
כ כבשת מחמד New member 24/3/14 #27 וואלה? שמים את זה על הדבשת או מה? אני הבנתי משיטוט ברשת שזה הדום לרגליים בעצם חלקם באים בדוגמא של גמל
וואלה? שמים את זה על הדבשת או מה? אני הבנתי משיטוט ברשת שזה הדום לרגליים בעצם חלקם באים בדוגמא של גמל
ג גרשונוב New member 24/3/14 #29 בדיוק על הדבשת הנה תוצאות חיפוש המושג בגוגל. אפשר לראות הרבה דוגמאות בשימוש.