השירשוק השבועי
כ כבשת מחמד New member 20/12/13 #10 פריט גילוף סיני מעץ שוקל 590 ג מתאים לתליה או העמדה על בסיסו. גודל בערך 30X40 ס"מ עובי 3-4 ס"מ בתל-אביב
פריט גילוף סיני מעץ שוקל 590 ג מתאים לתליה או העמדה על בסיסו. גודל בערך 30X40 ס"מ עובי 3-4 ס"מ בתל-אביב
כ כבשת מחמד New member 20/12/13 #11 3 מדפי פירזול + פריט תלייה פירזול תואם 3 מדפי פירזול + פריט תלייה פירזול תואם ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פירזול - מדף מתכת מעוצב לאמבט או עציצים + מתלה נפרד תואם המידות של מתקן 3 המדפים :- ג/90 - ר/60 - ע/20. המידות של המיתלה :- ג/40 - ר/50. המצב של הצבע על הברזל - שמור מאד, רק לנקות אבק ולתלות בתל-אביב
3 מדפי פירזול + פריט תלייה פירזול תואם 3 מדפי פירזול + פריט תלייה פירזול תואם ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פירזול - מדף מתכת מעוצב לאמבט או עציצים + מתלה נפרד תואם המידות של מתקן 3 המדפים :- ג/90 - ר/60 - ע/20. המידות של המיתלה :- ג/40 - ר/50. המצב של הצבע על הברזל - שמור מאד, רק לנקות אבק ולתלות בתל-אביב
Y YXY1 New member 21/12/13 #29 חרבות לקישוט שלום רב יש לי מספר חרבות לקישוט+חרב אחת מאפריקה מגולפת מעץ אשמח לתת עוד פריטים במסר. תודה רבה.
חרבות לקישוט שלום רב יש לי מספר חרבות לקישוט+חרב אחת מאפריקה מגולפת מעץ אשמח לתת עוד פריטים במסר. תודה רבה.
Y YXY1 New member 21/12/13 #31 דגמי מכוניות מהדורה מוגבלת יש לי גם סט של דמגי מכוניות במהדורה מוגבלת מגיע על מעמד עץ. עם אישור רשמי. אשמח לתת עוד פרטים במסר. תודה רבה.
דגמי מכוניות מהדורה מוגבלת יש לי גם סט של דמגי מכוניות במהדורה מוגבלת מגיע על מעמד עץ. עם אישור רשמי. אשמח לתת עוד פרטים במסר. תודה רבה.
A APRSMON New member 21/12/13 #34 שלום רב, חדשה פה, יש לי אלבומי בולים מהילדות סיפור מלפני 50 שנה, כמו כן יש לי המון גובלנים גדולים יפיפיים, אם יש מעונינים, או אם אתם יכולים להדריך אותי מה עושים עם זה תכתבו לי.
שלום רב, חדשה פה, יש לי אלבומי בולים מהילדות סיפור מלפני 50 שנה, כמו כן יש לי המון גובלנים גדולים יפיפיים, אם יש מעונינים, או אם אתם יכולים להדריך אותי מה עושים עם זה תכתבו לי.
J JAMES DEAN New member 22/12/13 #40 בקשר לבולים ממליץ לך לקרוא את המאמרים והשאלות הנפוצות זה נמצא בכלים ומידע, ואם יהיו לך עוד שאלות אנחנו כאן.
בקשר לבולים ממליץ לך לקרוא את המאמרים והשאלות הנפוצות זה נמצא בכלים ומידע, ואם יהיו לך עוד שאלות אנחנו כאן.
T teapoter New member 20/12/13 #12 מעוניין לרכוש קנקני תה ישנים ..... Earth ware או חרסינה ( לא מתכת ) תקופת ארט דקו או מוקדם יותר . תוצרת אנגליה או גרמניה.
מעוניין לרכוש קנקני תה ישנים ..... Earth ware או חרסינה ( לא מתכת ) תקופת ארט דקו או מוקדם יותר . תוצרת אנגליה או גרמניה.
J JAMES DEAN New member 21/12/13 #35 שמעת/קראת על זה? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4385429,00.html
P powo New member 21/12/13 #18 גדי.רק לא צעדים של טנגו אחד קדימה .ושתים אחורה. יש הרבה חומר שצריך להתעדכן .בהקשר לאוספים שלך