השירים

bananit04

New member
השירים

יש איזה אתר שאפשר להוריד ממנו את השירים של פלורי?

../images/Emo41.gif../images/Emo27.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gifפרק חדש

דנדש בקומונה. שווה מתמיד

lana intel

New member
מי שרוצה את השירים של עונה 2...

שישלח לי מסר ואני אשלח לך את כל השירים המלאים.

la reputa madre

New member
../images/Emo34.gifהרייטינג בארגנטינה-בתחתית

ולא, משום אני לא ממש מתכוונת לפלוריסיינטה.. הסדרות הכי מושקעות והכי מצליחות שישי מדשדשות...לא רק פלורי אז לא להתבכיין..יש נפילות יותר גדולות.. לוס רולדן..(12.5%)הנובלה שבעונה הקודמת שלה הגיעה לשיאי רייטינג אדירים של 35 אחוז לכל פרק, מנוצחת ע"י הומברס דה הונור(12.8%) הנובלה של חואן, כאשר לשתיהן רק 12% רייטינג!!! הן משודרות בשעת פריים טיים! רק מציינת שבאותו היום(אתמול-יום שני) פלוריסיינטה עשתה 12.6%...

la reputa madre

New member
../images/Emo34.gif15.5% הרייטינג של אתמול.הסדר

הסדרה של חואן בשפל, עם 10.9%. ולפמי שמעניין אותו, הנסדרה החדשה של לואיסנה עם פרק פתיחה מצוין- 28.9%

toolyr

New member
לגבי התכנית של לואיסנה

זה משודר באותה מתכונת של נשואים פלוס ? כלומר פרקים קצרים וללא קשר לפרק שאחרי ?

LemonLimeLilach

New member
באיזה ערוץ יהיה את הפטרון?

לפי הרייטינג, ערוץ 13 בשפל ולטלפה הולך טוב. אז עם הפטרון יהיה בערוץ 13....

la reputa madre

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifלא זה ולא זה.בערוץ אמריקה

שלו בכלל יש רייטינג נמוך, ובגלל זה גם יסתכלו על הרייטינג ביחסיות לרייטינג שמקבלות שאר התוכניות בערוץ, אם הממוצע הוא נגיד 5, אז ממוצע של 10% או 12% יהיה מצוין. הכל יחסי

דנדושה15

New member
נ"ש!אנשים!כנסו דחוף!!!!

כנסו לפה ותסמנו את הסימן
זה תחרות!!!בבקשה!!! וגם תרשמו כמה מילים!!!פליזז!!!! תודה מלכים
דנה

camila4ever

New member
יש לי שאלה ל- floricienta.co.il

היי, רציתי להגיד שהאתר מדהייםם!! באמת!! כ"כ כיףף.. אני נכנסת איזה 20 פעמים ביום לראות אם יש משו חדש:) רציתי לשאול מתי יהיה אפשר לראות את האתר לרבלדה ??!?! אני ממש אוהבת את הסדרה ואין לי בכלל אתרים. תווודה!

אז אני בניתי עליהם,הינה שלי!../images/Emo91.gif

האתר עם הכל...אין לי כוח לפרט (הוא עדיין בשלבים קטנטנים ואחרונים ביותר של בנייה אבל כעיקרון אפשר לגלוש בו ולהיכנס אליו אבל מחכות לכם הפתעות כשהוא ייסתים להיבנות.) אני מזכירה לכל הגולשים שקוראים הודעה זו
דרוש/ה מנהל/ת שיכולים לנהל איתי את האתר ולדתרום אם יש להם רעיונות יפים לפעילויות,משחקים עמודים שונים וכו'. פרטים נוספים על הדרישות למנהל/ת לשאול אותי רק במסרים בבקשה! לא פה בפורום!
שלכם באהבה גדולה ומתוקה,
יובל

אופס שכחתי לינק..../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifתמיד זה

קורה לי...אני כותבת הכל על האתר אבל את הכתובת שלו אני שוכחת דווקא לצרף.אז הינה לכם

למעלה