השירים של לורדי..

MONSTERMAN

New member
השירים של לורדי..

כמה שירים יש להם? לי יש 33 שירים שלהם מהאלבומים... מישהו יכול לתת רשימה מסודרת...- כי משום מה ניראה לי שחסרים לי כמה שירים... תודה לכל העוזרים..

stu from scream

New member
אממ

רשימה מסודרת? אני לא הבנתי כ"כ..בקיצור אני ארשום לך את אלה שאני זוכר בעל פה...מקווה שיעזור! מהדיסק החדש: bringing back the balls to rock the deabite girls gone wild the kids who wanna play with the dead it snows in hell whos your daddy hard rock hallelujah they only come out in night the chainsaw buffet good to be bad the night of the living dead supermonsters בכללי: would u love a monsterman devil is a loser blood red sadman דינמט טונייט monster monster get heavy rock the hell out of u last kiss goodbye fire in the hole bring it on Hellbender Turbulence Icon Of Dominance my heaven is your hell - Pet The Destroyer עזרתי?

MONSTERMAN

New member
כן..

יש לי את כל אלה.. אבל השאלה שלי היא: האם יצאו להם שירים חוץ מהאלבומים? וגם: באלבום THE MONSTER SHOW- זה עירבוב של שני הראשונים..? זה די מוזר.. קראתי איפשהו שזה למכירה מיוחדת בבריטניה... תודה על העזרה..

stu from scream

New member
אני חושב שכן,

שMONSTER SHOW הוא עירבוב של שניים,כמעט בטוח. שירים מחוץ לאלבומים? לא שאני יודע עלייהם...

TillsWIFE

New member
אכן כן, יש להם כמה שירים בסינגלים

והפירוט להלן: בסינגל של DIAL: Don't let my mother know בסינגל של HRH: Mr. Killijoy בסינגל של WYD: Evilove ושני האחרונים מופיעים גם מהדורה המיוחדת החדשה של The Arockalypse יש לך גם בלינק הזה כאן פירוט נרחב של הסינגלים, האלבומים והדיסקים שכתבתי פעם בפורום

MONSTERMAN

New member
עדיין..צריך עזרה..

מישהו יודע מאיפה מורידים את ה-3 סינגלים האלה? תודה לכולם..

S i M a N

New member
יש לי 2 ../images/Emo69.gif

WYD ו-HRH את שניהם יש בThe Arockalypse את DIAL יש בGet Heavy תרכוש את האלבומים עדיף

למעלה