השירים של אביב וסתיו....

עוד ניגע (שיר)../images/Emo28.gif

עוד ניגע באור הקסום נלגום מים צלולים הזורמים ממעיין חתום בגן פרי הילולים לעת ערבו של יום ברדת התוגה עת אתגרים ומשברים חוסמים את הדרך פזמון: עוד ניגע באור הקסום יושב באין מוצא דרך ראשית תמה וצוק לבן ממנה יורד אל משברי סעור הים וערפיליו העולים פזמון: עוד ניגע באור הקסום אך לפתע נוכח: שתי דרכים בצדדים לשתי רוחות שמיים, התמונה משתנה ונפתח עוד סיכוי להמשיך אל האור פזמון: עוד ניגע באור הקסום

אות ההתשה

בבית הנשיא הוענק (5-7) ביום העצמאות, אות מלחמת ההתשה שתקופתה בין השנים 1967 לשנת 70 לזכר הנופלים והלוחמים מוקדש שיר זה שחק ראה שחק שמע קול פגז בשמיים קול תותחי ומלחמה ואז נפל בדממה בפני קם שחק מעל התעלה מעל ירדן ובקעה בואכה עמק בית שאן ועל רמת גולן שחק שחיק עצמות שחק הרקיע אל סיפו הגיע שחק התשה ומגננה לאחר שלושים שנה הנה לו קול ענות להתשה יש אות

רותי ב.

New member
השירים של אביב וסתיו....

היידה, אמיגוס, לקרוא וגם להגיב... קי נו סה אסטרצ'י מוס מאנסבו קי נו לי אריספונדיירון

may55

New member
אביב וסתיו יקירי אני קוראת ../images/Emo63.gif

את השירים והסיפורים ומתרגשת מיכולת הכתיבה שלך לפעמים כדי להגיב לוקח לי זמן תגיד מאיפה ההשראה מהמדבר? או נולדים עם זה? אילו לא חתמתה לא הייתי מאמינה שהן מקוריות שלך ובסוף אני חושבת שאאסוף את יצירותך ואותך ובכוח ניקח אותך אל עיתון ירחון או הוצאה לאור אני קוראת ספרים ועיתונים ואיך אומרים החברה: "יש לך את זה" אז תעשה עם זה משהו בבקשה

רותי ב.

New member
שיר יפה בעיני

השיר הזה, וככה, עם הפזמון שבין הבתים, פשוט 'מבקש' איזה ניגון שיחובר אל המילים הנפלאות האלו..

למעלה