השירים שלי

CHEN106

New member
השירים שלי

כתוצאה מ"ביקוש" סתם סתם אממ הצעה של חזי אני אפרסם את הלינק לשירים שלי באתר הבמה. אזהרה מראש השירים שלי ברובם מלנכוליים...חלקם יותר רומנטיים בתקופה היותר טובה של הכתיבה שלי בה הייתה מאוהב (בשמאלנית) ~מרקין ראש~ http://stage.co.il/Authors/ChenZissu

בישי89

New member
שירים ממש יפים! קבל ח"ח ../images/Emo9.gif

רק חבל שהם נורא קצרים....

CHEN106

New member
לאבישג

קודם כל תודה רבה זה ממש מחמיא לי ואני מאוד שמח ופתוח לתגובות בנוגע לשירה שלי! אז שוב תודה. דבר שני את השניה שאומרת לי את זה ואין לי שמת למה...כאילו...בואי נעריך שהשירים שכן החלנתי ועיבדתי (יש שניים כאלה אממ אם יצליח אז אני די אהיה בדרך להקלטה של השיר השני מביניהם) יכולים לצאת 3 דקות ככה...

בישי89

New member
ברור....

גם אני יכולה לחזור על המילים "איזה יום יפה" איזה מיליון פעם ולטעון שזה שיר ארוך... או אפשרות אחרת, לשיר כל מילה בשמך דקה שלמה אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזההההההההההההההההההההההההההההההההה ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפהההההההההההההההההההההההה וכך עברו להן 3 דקות...

CHEN106

New member
לא...הכוונה אחרת

כלומר עם המילים וליווי פסנטר זה יוצא 3 דקות...בכל אופן אני די מחפש סולן/ית לשיר שלי...שיר שלא פירסמתי אני חושב היש בית"רי/ת ששרים ממש יפה?

למעלה