השירים הכי טובים!!!

קרימזון

New member
לא רע, מעדיף תקליטים שלמים אבל אם..

פעם הייתי מכור טוטאלית ל Man-Erg עד ששמעתי את השיר שבא אחריו, A Plague of Lighthouse Keepers הוא אמנם 25 דקות אבל לדוגמא אם תמחק את השיר של קאמל שלדעתי זה שיר מצוין (הסוף הפסיכודלי בשילוב עם סטלה זה סוף העולם) ותעגל פינות תוכל להחליף אותו במאן-ארג.

rookie biker

New member
השירים הכי טובים!!!

אני רוצה להכין לעצמי דיסק שפחות או יותר מראה את כל הצדדים של הרוק המתקדם, בתמצות. ואני מאוד מתלבט מה לשים בו
. אני שומע הרבה פיקסיס, קאמל, ג'פרסון איירפליין, ג'טרו טול, קינג קרימזון, ג'נטל ג'איינט. כל שיר "פרוגי", שלדעתכם צריך להיככל בדיסק יתקבל בברכה, לא רק מהלהקות שרשמתי. כפי שאמרתי הדיקסק צריך להראות את הרוק המתקדם במיטבו ועל כל הז'אנרים שבו. תודה.

Long Distance

New member
טוב...

אני אשתדל... 1. Menmechanical - For My Pleasure 2. Pink Floyd - Hey You 3. Dream Theater - Trial Of Tears 4. King Crimson - Epitaph 5. Dream Theater - Overture 6. Mostly Autumn - Greenwood The Giant 7. Pink Floyd - Wish You Were Here 8. Dream Theater - Another Day 9. Radiohead - Creep 10. Dream Theater - Damage Inc (Metallica Cover)

zambush

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo73.gif

טוב, בגלל שאני לא אוהב אוספים מהסוג הזה, הכנתי רשימה של שירים שתתאים במיוחד בשבילך
Jerhto Tull - Thick As A Brick Jethro Tull - A Passion Play Mike Oldfield - Tubular Bells Yes - Close To The Edge Yes - The Gates of Delirium Yes - Awaken King Crimson - Lizard Genesis - Supper's Ready כל אלה נחשבים פסגות היצירה של הלהקות\אמנים שהוזכרו כאן, או לפחות רגעים גדולים ברזומה המקצועית. תהנה!

epitaph

New member
אמממ...

בשביל השירים האלה הוא יצטרך יותר מדיסק אחד...

למעלה