השירים הטובים ביותר .......

השירים הטובים ביותר .......

אני מאוד אוהבת את YOU LEARN הוא גורם לי להרגיש מצויין כל פעם שאני צועקת ת´מילים שלו! וגם את PRINCESS FAMILIER מהאנפלאגד... למישהו יש פרטים עליו? הוא מקורי של אלאניס.? בכל מקרה אני מתההה עליה והייתי בהופעה שלה בארץ היא הייתה מדהימה (למישהו יש תמונות משם? )

Rוית

New member
PF הוא שיר של אלאניס מקורי

הוא בי-סייד של SFIJ, הוא שיר נדיר שלמעשה יצא רק בסינגלים אם אני לא טועה.. כמו כן, תמונות של אלאניס מישראל באדיבותה של עדי את יכולה למצוא בגלריה. ברוכה הבאה!

perrinat

New member
עברתי פה במקרה......./images/Emo103.gif

שלום לפורום אלאניס מוריסט
עברתי פה במקרה, ורציתי להגיד לכם שיש לכם אחלה פורום - הרבה מאמרים, גלריות ודיונים מעניינים.
וראיתי את ההודעה הזאת ורציתי להגיד שאני גם מאוד אוהבת את השיר YOU LEARN וגם את IRONIC וגם את HEAD OVER FEET (אגב, מה פירוש הביטוי? ניסיתי לחפש בפירושים לשירים, אבל לא מצאתי את זה.........) חוץ מזה אני לא כ"כ מכירה את השירים של אלאניס (איזו חוצפנית אני...... ככה אני מתפרצת לפורום ועוד רושמת את זה.....) אבל אולי תגרמו לי להתאהב בה.....

Rוית

New member
אווו, שלום לך גברת נכבדה ../images/Emo8.gif

תודה על העידוד, אני שמחה שהפורום יפה לעין לעו"שים למינהם!
בקשר לשאלתך, HEAD OVER FEET זה כמו המקביל שלנו ל´מעל ומעבר´.. ואת מוזמנת לפורום תמיד, גם אם את לא הכי מעריצה של אלאניס, אנחנו בהחלט מסוגלים לגרום לך להתאהב בה

perrinat

New member
תמונה של......./images/Emo103.gif

מי בתמונה
נכון שהיא דומה לאלאניס?????. לפי דעתי כן......... זאת שאקירה מלפני 3 שנים, כאשר היא עוד לא היתה בין לאומית, והיא היתה עם שיער טבעי ושחור.... מה דעתכם

Rוית

New member
אנשים אני לא מאמינה שלא הגבתם לזה!

אני היחידה שרואה פה דמיון

השיר הכי אהוב עליי?../images/Emo153.gif

surrendering ללא ספק, הוא השיר הכי טוב שאלניס הוציאה אי פעם לדעתי... פשוט שיר מעולה, המילים שלו והמוזיקה כל כך התחברו בשבילי, ללא ספק המועדף עליי...

פירוש ל- princes familiar

לפי דעתי הוא מדבר על מוסר השכל ודברים יומיומים ולא חויה אישית של אלאניס. בפזמון היא אומרת: papa --- your princes so that she will find --- princes familiar "פאפא" זה אבא בשפת ילדים כלומר היא אומרת זאת בשביל להוכיח את התמימות ואת הכבוד לאבות. אז היא אומרת עוד מילה שהאבא אומר (נניח "אוהב","מקשיב","צוחק","בוכה","ייכבד"..) . כלומר: "אבא ייכבד את נסיכתך אז היא תמצא נסיכים מכבדים מוכרים"\ כלומר איך שאבא ייתחס לנסיכתו של הבן שלו (נסיכה מייצג דבר חשוב לבנו - חברה או אישה) הוא תמצא אנשים אם אותו יחס שקיבלה ברמה הטובה ביותר. אתם מבינים אותי?

למעלה