השירים החדשים

• פותח הנושא bmk
  • פורסם בתאריך

AdiBaba

New member
תהיו חזקים, אני אתכם

אני זוכרת שקניתי את יו.אר.אס התבאסתי שזאת לא פעם ראשונה שאני שומעת את השירים והתאכזבתי כי התרגלתי לביצועים של ההופעות (היום אני כבר אוהבת אותו). בקצור תחשבו כמה נפלא יהיה שהדיסק ייצא ותשמעו את השירים בפעם הראשונה באיכות טובה ומעולה. שימו את השירים החדשים באיזה תיקיה נידחת. תבקשו אפילו ממישהו שיחסום אותה עם סיסמא שרק הוא ידע ויזכור. לי זה יהיה יותר קל להתאפק, כי המערכת שלי קצת לא טובה ואני לא יכולה לשמוע שירים מהמחשב. הדרך היחידה שאני יכולה לשמוע אותם זה לצרוב אותם ואני לא מתכוונת לעשות את זה. אני לא אשבר וגם אתם לא. דרך אגב אתמול היה לי מבחן אחרון לתואר (הללויה) ואני מקווה שיהיה לי קצת יותר זמן להיות בפורום האהוב עליי (מישהו בכלל התגעגע להודעותיי האינסופיות?)

symptoms

New member
אני מסרבת לשמוע ../images/Emo59.gif

ואני גאה להגיד שעד עכשיו שום דיסק לא שמעתי את השירים שלו קודם, חוץ מאשר את פיסט אבל הוא לא נחשב <הולכת להוריד את ההופעה מגרמניה> תודה דן
רעות

ברור שהתגעגענו!!!

ואני מסכים איתך עדי! אין דבר יותר מדהים מאשר דיסק חדש (שלא מכירים שום שיר ) של אלאניס!!! אני אישית הורדתי את ההופעה כדי לשמוע את שאר השירים אבל את החדשים אני לא מתכוון לשמוע~~ (אני חושב שאני יעשה את מה שאמרת-ישים אותם בתיקיה נפרדת).

avivs

New member
יאללה אנשים...

כולם לצא'ט... כן כן לצא'ט אלאניס. כנסו...

Rוית

New member
זו שאלה מוטורית עדי! ../images/Emo8.gif

ומזל טוב על זה שנגמרו המבחנים

avivs

New member
אין פה

ממש אנשים. צריך לקבוע זמן מסוים שכולנו נהיה בצ'אט.

bmk

New member
סתם חשבתי שיהיה

נחמד להכיר את כולם (או חלק) קצת יותר. פעם אחרת

Rוית

New member
אסי וגורי, אסי וגורי..

לא דיברתי על זה פעם? בכל מקרה, זה מהמופע שלהם בזמנו... עד היום זה נשאר לי..

מלכוש

New member
רגע אבל...

לא הבנתי למה אתם לא כ"כ לא רוצים לשמוע את השירים החדשים...?

j u n k

New member
בגלל

שאחרי ששומעים את השירים (לפני שהאלבום עצמו יוצא) חווית שמיעת האלבום המוכן והשלם, נהרסת כי כבר מכירים חלק מהשירים. קרה לי גם ב URS וגם ה FOS אז אני באמת ממליצה בחום להתאפק.

למעלה