איך נשמעים לכם 4 השירים החדשים של אלאניס? לי באופן אישי הם נשמעים דומים יותר לשירים מ-URS משמיעה ראשונה מאוד אהבתי את EXCUSES. גם האחרים נשמעים נחמד, אני פשוט צריכה להקשיב להם עוד כמה פעמים לפני שיהיה לי מה להגיד עלהם. בכל מקרה, מה אתם חושבים?
בשירים החדשים! לא שמעתי הכל וגם האיכות לא משהו אבל זה נשמע ממש מדליק! לא יודע אם זה נשמע כמו urs אפשר גם להשוות את זה בלי בעיה ל sfij אבל זה נשמע ממש אחלה, שירי רוק טובים. נופרי... נראה לי שאת תהיה מרוצה.
ואני חייב להגיד ששמעתי את רוב ההופעה (חוץ מהחדשים) וזאת הופעה פשוט מקסימה...(זאת הופעה מגרמניה אגב) ואלאניס מבצעת שם את still פשוט מדהים! הגירסה הכי טובה שהיא עשתה אי פעם!!!!
אני מקווה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif
אוח שיט עכשיו אני לא יכולה להתאפק!!!! אני ממש לא רוצה להוריד את השירים האלה- השירים של אנדר ראג סוופט ופיסט און סקראפס ממש נהרסו לי כי שמעתי אותם לפני *דילמה*
"כאוס כביכול".. "תרוצים".. "8 צעדים קלים"... "ברכים על ה...דבורים?!\אסיפה?! שלי" עוד לא יודעת לאיזה תרגום הכוונה פה. אבל אחלה שיר! ועכשיו - "טינה"... אומר משהו לא?
so callad chaos זה שיר פוליטי. הבנתי משם את המילה פוליטיקאים. אבל בעקרון, בלי להרוס לאף אחד... אל תצפו לשירי כעס. ממה ששמעתי הכל שמח ומאושר, עדיין רוק, אבל מאושר.