השירים החדשים

• פותח הנושא bmk
  • פורסם בתאריך

bmk

New member
השירים החדשים

איך נשמעים לכם 4 השירים החדשים של אלאניס? לי באופן אישי הם נשמעים דומים יותר לשירים מ-URS משמיעה ראשונה מאוד אהבתי את EXCUSES. גם האחרים נשמעים נחמד, אני פשוט צריכה להקשיב להם עוד כמה פעמים לפני שיהיה לי מה להגיד עלהם. בכל מקרה, מה אתם חושבים?

avivs

New member
רגע רגע..

לא נקלט לי... שמעת את השירים?! איך? מתי? איפה??????

אני כרגע מוריד את ההופעה

אבל אני מתאפק לא לשמוע את החדשים.... ומי שרוצה לינק...שישלח לי מסר

כן שניה!

יש לי את ההופעה ואני רק חייב להתגאות שמגיע שיר חדש אני מעביר עוד לפני שהוא אפילו מתחיל!!!!!

avivs

New member
אני מאוהב...../images/Emo99.gif

בשירים החדשים! לא שמעתי הכל וגם האיכות לא משהו אבל זה נשמע ממש מדליק! לא יודע אם זה נשמע כמו urs אפשר גם להשוות את זה בלי בעיה ל sfij אבל זה נשמע ממש אחלה, שירי רוק טובים. נופרי... נראה לי שאת תהיה מרוצה.

avivs

New member
ממש שהבנתי...../images/Emo58.gif

השיר החמישי הוא בלדה שבשמיעה ראשונה אנשים אמרו שמזכיר את that i would be good מישהו אמר שהוא כמעט בכה כשהוא שמע את זה.

הארבעה האחרים לא שקטים נכון?

ואני חייב להגיד ששמעתי את רוב ההופעה (חוץ מהחדשים) וזאת הופעה פשוט מקסימה...(זאת הופעה מגרמניה אגב) ואלאניס מבצעת שם את still פשוט מדהים! הגירסה הכי טובה שהיא עשתה אי פעם!!!!

avivs

New member
ה4 אחרים

ממש לא שקטים. קצביים לחלוטין. יש שאת השיר choas שמזכיר את sfij

j u n k

New member
אני מקווה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

אוח שיט עכשיו אני לא יכולה להתאפק!!!! אני ממש לא רוצה להוריד את השירים האלה- השירים של אנדר ראג סוופט ופיסט און סקראפס ממש נהרסו לי כי שמעתי אותם לפני *דילמה*
חייבים להתאפק!!

נופר רעות אנחנו חזקים!!

לא שומעים את השירים החדשים!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

YAEL 918

New member
גם אני רוצה

לראות את ההופעה, אבל אין לי אייסי קיו, יש מצב שמישהו שולח לי לינק לאי מייל , בבקשה?

Rוית

New member
השמות אומרים הרבה לדעתי..

"כאוס כביכול".. "תרוצים".. "8 צעדים קלים"... "ברכים על ה...דבורים?!\אסיפה?! שלי" עוד לא יודעת לאיזה תרגום הכוונה פה. אבל אחלה שיר! ועכשיו - "טינה"... אומר משהו לא?

AlanisJunkie

New member
טוב, אני מצטרף אליכם...

למרות שנראה לי שאני אשתחרר עד שאשמע את השירים האלה בדיסק של אלאניס..

bmk

New member
השיר החמישי??????..

את השיר החמישי עדיין אין לי, למישהו כבר יש? או האם מישהו שמע אותו כבר?

avivs

New member
ממה שהבנתי

so callad chaos זה שיר פוליטי. הבנתי משם את המילה פוליטיקאים. אבל בעקרון, בלי להרוס לאף אחד... אל תצפו לשירי כעס. ממה ששמעתי הכל שמח ומאושר, עדיין רוק, אבל מאושר.

למעלה