מקום 4 - אופיר בן שטרית - האודישן
K kobyz21 New member 31/3/13 #29 איזו גרסה!! עם טיפה פחות התרגשות היתה מביאה ביצוע שנכנס לפנתיאון, אבל עדיין ביצוע אדיר, בעונה הזאת רק שני ביצועים של רוני אולי מתעלים עליו... איזה באסה שהיא נפגעה מעבודה איומה של שלומי כמנטור, לא התפתחה מעבר לאודישן ולא מימשה מספיק מכשרונה הרב.
איזו גרסה!! עם טיפה פחות התרגשות היתה מביאה ביצוע שנכנס לפנתיאון, אבל עדיין ביצוע אדיר, בעונה הזאת רק שני ביצועים של רוני אולי מתעלים עליו... איזה באסה שהיא נפגעה מעבודה איומה של שלומי כמנטור, לא התפתחה מעבר לאודישן ולא מימשה מספיק מכשרונה הרב.
ש שועל הדיסקו New member 31/3/13 #30 לאן נעלמו מקומות 1-3 ? השועל יכול להישבע שאתמול בערב הם היו כאן. אלא אם כן הסניליות מתחילה להכות בשועל
לאן נעלמו מקומות 1-3 ? השועל יכול להישבע שאתמול בערב הם היו כאן. אלא אם כן הסניליות מתחילה להכות בשועל
A andre93 New member 31/3/13 #31 מוזר מאוד כשאתמול ניסיתי להפריד את השרשור של הביצועים, זה לא עבד לי ומאז המקומות 1-3 נעלמו כלא היו
O Outplay New member 1/4/13 #36 מוזר לי שרק אחד של רודי נכנס איפה FALLIN' המעולה? גם מודה אני היה ממש טוב והשיר המזרחי ההוא ששכחתי את שמו
מוזר לי שרק אחד של רודי נכנס איפה FALLIN' המעולה? גם מודה אני היה ממש טוב והשיר המזרחי ההוא ששכחתי את שמו