השירות במקדונלדס

השירות במקדונלדס

יצא לי היום לאכול במקדונלדס ו... אין לי מילים. בתור מי שעבדה בפאסט פוד בנעוריה (אם כי לא ברשת הזאת), ויודעת עד כמה מקפידים במקומות האלו על תודעת השרות אצל העובדים, ממש הופתעתי, ולא לטובה כמובן. אז נכון שהייתה להם הרבה עבודה, על הזמן שהמתנתי אני לא מתלוננת, וגם לא על זה שהייתי צריכה להעיר לקופאית שהיא משרתת לפני אנשים שבאו הרבה אחרי. מה שהפריע לי ממש זה חוסר המקצועיות של הקופאית, שלא נראה לי שהיא חדשה אבל גם אם כן, זה עדיין לא תירוץ (אלא שבמקרה כזה אשמים הבוסים). אז מה היה? הזמנו כמה ארוחות והשתמשנו בקופונים שהעניקו לנו ארוחה אחת במחיר מוזל וקפה עם כוס טרמית ב-15 ש"ח. הקופאית לא ידעה איך להדפיס את הקופונים וקראה לעזרה מעמיתיה, מה שעיכב מאוד את ההזמנה (משום מה לקח להם המון זמן לטפל בזה). זה מילא. קיבלנו את הארוחות בצורה מאוד רשלנית - נתחיל בזה שאם לא היינו מעירים, את ארוחות הילדים היינו מקבלים על מגש פשוט ולא במזוודה שהם אמורים להגיע (שמתי לב שלעוד אנשים היא עשתה את זה, אולי זה נובע מ"חיסכון"). נמשיך בזה שמפיות לא קיבלנו, גם סכו"ם לסלטים לא, רטבים וקשים קיבלנו רק אחרי שהזכרנו לה. הייתה לחוצה ומבולבלת? אולי, אבל זה ממש לא מצדיק. הסוף היה יותר מעניין. את הקפה והכוס הטרמית אמרתי שאבוא לקחת בסיום הארוחה. כשבאתי, היא התחילה להכין את הקפה ושאלה את הקולגות איפה יש כוסות טרמיות. רק אז הם נזכרו להגיד שאין להם כוסות כאלו. ביקשתי כמובן החזר כספי, ובתגובה ענתה לי הקופאית שאני לא זכאית להחזר כי "הכוס הטרמית זו מתנה שמגיעה עם הקפה". עניתי לה ש-א. אני לא רוצה את הקפה כי רציתי את הכוס ו-ב. ממתי כוס קפה במקדונלדס עולה 15 ש"ח? בבתי קפה זה לא עולה ככה, ולפי מיטב הבנתי 15 הש"ח ששילמתי היו דווקא על הכוס והקפה היה הצ'ופר. קופאית אחרת באה לעזרתה ואמרה לה שאני צודקת, ושקפה עולה 5 ש"ח ושתחזיר לי את הכסף. ביקשתי באותה הזדמנות את הקופון בחזרה, כדי שאני אוכל לקבל את הכוס הטרמית בסניף אחר שיש לו כוסות, והיא ענתה לי שהיא קרעה את הקופון, מה שנשמע לי מאוד תמוה היות שזכור לי מעבודתי בפאסט פוד שהיה חשוב מאוד לשמור את הקופונים בקופה עם הכסף - אחרת היו מנכים את זה מהמשכורת של הקופאי, היות שבתכלס קופון שווה ערך לתשלום. בסוף בא המנהל, והחזיר לי גם את הכסף וגם את הקופון(
), שהיה בו אמנם קרע קטן אבל לא כזה שימנע ממני להשתמש בו. אולי אני נשמעת קנטרנית, ואולי הקופאית הזאת ראתה אותי כמו שאני ראיתי לקוחות קטנוניים ונודניקים בזמנו, אבל דווקא בגלל שהייתי שם אני יודעת עד כמה היא חיפפה ופישלה, ובאופן אישי יצאתי בהרגשה מגעילה מהסניף.

get well

New member
אל תאכלי במקדונלדס..

זה לא בריא...
ובנימה יותר רצינית...טוב שהתעקשת על שלך לפעמים הם חושבים שהם ידכאו את הלקוחות כי לא יהיה להם נעים לדרוש מה שמגיע להם ואני אומרת (וגם בתור נותנת שירות) "מי שמתבייש מתייבש"

אכלתי סלט... ../images/Emo6.gif

וצ'מעי עוד משהו מצחיק - בארוחת הילדים מגיע כקינוח אקטימל. גברת אחת ניגשה אלי בזמן שאכלנו ואמרה לי בשקט "תכניסי לתיק את החלבי, כשר פה!" אחרי שכמעט נקרעתי מצחוק, הודעתי לגברת שאת האקטימל קיבלנו במקום ושמקום שמגיש צ'יזבורגר הוא לא ממש כשר. איזה מצחיקה האישה הזאת - יש מישהו בעולם שלא יודע שמקדונלדס לא כשרים?! ועוד אחרי זה הילדים שלה הגיעו גם עם אקטימל...

singular

New member
קיימות כבר 13 מסעדות כשרות

והמלצה שלי פני בובה כדאי לך לשלוח מכתב תלונה למשרדי החברה אני בטוח שהם יוכלו לפצותך (אם תרצי פקס או כתובת אשמח לתת) singular

עזוב שטויות

אז העובדת לא הייתה מקצועית, לא ביג דיל. אם לא היו מחזירים לי את הכסף הייתי מתלוננת אבל החזירו ככה שזה ממש לא משנה. ובקשר לכשרות - אז נכון שיש כמה סניפי מקדונלדס כשרים, אבל כשאתה נמצא בסניף שמסביבך ילדים שאוכלים גלידות ובכל פינה מצויינת המלצה על הצ'יזבורגר המדהים, צריך להיות משהו כדי לחשוב שנכנסת לסניף כשר, מה גם שהסניפים הכשרים מהווים מיעוט שבמיעוט.

adi510

New member
אין מילים....

משעשע אבל קטנוני. המסעדות הללו מוגדרות כמסעדות בשריות.כל מה שנמכר שם הוא בחזקת בשרי. כך שצמחונים שזה באמת חשוב להם לא נכנסים לשם בשביל לאכול.

mesuga

New member
וגם לא מוסרי

זה ידוע כבר הרבה זמן שהרשת העולמית ובכלל זה הזכיינית בארץ תורמים לארגוני טרור פלשתינים - דולר על כל ארוחה

Olein

New member
באמת לא נעים ...

בתור אחד שעבד במקדונלד'ס 3 שנים לפני הגיוס, ודי אוהב את הרשת באמת אין הצדקה לשירות שקיבלת, אפשר כנראה להניח שהקופאית הייתה חדשה, משמרת ראשונה שלה לבד וכנראה בגלל זה היא הייתה לחוצה. כמובן שזה לא מצדיק את כל הטעויות שהיא עשתה וזה שקיבלת שירות גרוע. בקשר לקופון - נכון, הוא שווה כסף, אבל הקופאים נדרשים לקרוע את הקופון בקצה כדי שלא יעשה בו שימוש חוזר (כאשר מקבלים המון קופונים ברצף ולא תמיד פותחים את הקופה בשבילם, כבר קרו מקרים שהם נגנבו ממקומות שבהם החביאו אותם - מתחת לקופה לדוגמא, והשתמשו בהם שוב) - ולכן גם לא מקבלים בקופה קופונים שקרועים בקצה.

blue skies

New member
גם לי יצא להתקל בסניף כזה

של מקדונלדס הייתי בעבודה ולקחתי הפסקה כי התחשק לחברה שלי ולי ללכת לאכול במקדונלדס (משהו שאנחנו עושות ביחד פעם בכמה חודשים) בכל אופן הגענו לשם וכמוך מילא שהיא לחץ ומילא שחיכנו בתור די הרבה ואח"כ גם עד שההזמנה היתה מוכנה היה סיוט, אנשים שהזמינו אחרנו קיבלו לפנינו מילא כל זה אבל הדגשנו בפניה מספר פעמים שאנחנו לא רוצים משהו מסוים בארוחה שלנו , במהלך ההמתנה היא שאלה אותי עוד מספר פעמים מה ביקשתי לא לשים קיבלנו את ההזמנה גוועים ברעב נגשנו ומה אנחנו רואים שמה שלא בקשנו נמצא שם, למרות האי נעימות ולמרות שאני ממש שונאת לעשות את זה ניגשתי אליה והסברתי לה שבקשנו משהו מסוים וקיבלנו בדיוק להפך בהתחלה היא התעצבנה עלי ואז הלכה והוציאה את העצבים על עובדי המטבח אחרי עוד המתנה די ארוכה קיבלנו שוב את הארוחה ושוב זה לא היה מה שביקשנו אבל כבר ויתרנו פשוט פעם הבאה שנחליט שאנחנו רוצים לעשות את זה נעשה זאת במקום אחר ששם גם יותר נחמדים וגם מקשיבים למה שאתה מבקש

למעלה