השיפוט צודק כי...

השיפוט צודק כי...

מרוב השמלות שלא כיסו כלום אצל אנה, לא שמתם לב שגיא ומאשה רקדו יפה מאד, ומגיע להם את המקום הראשון מכל הלב ואנה לא יודעת להפסיד בכבוד ורצה לבכות ואפילו לא נשארה להרים כוסית עם הזוכים. והיא הולכת להיות השופטת בעונה הבאה אוי ואבוי היא תתנקם בכולם!!!!

SimsY

New member
אני חושב שאי אפשר להאשים אותה

אחרי הכל היא כבר פעם שנייה מגיע לגמר וזוכה מקום לשני - זאת יכולה להיות קריזה ממש גדולה, כל פעם להגיע עד הסוף אבל לגמרי עד הסוף. מעניין אם היא תהיה בעונה הבאה או שהיא תחטוף קריזה ולא תרצה להשתתף יותר.

I like dogs

New member
היא בטח תטוס לבריטניה

קיבלו אותה לרוקדים עם כוכבים הבריטי...

SimsY

New member
מאיפה שמעת את זה?

היא תהיה שופטת בעונה השלישית.

I like dogs

New member
אתה בטוח?

לדעתי גרמו לה כזה משבר ודיברו עליה כל כך לא יפה שלא נראה לי שהיא תרצה... וחוץ מזה כשהראו את ספיישל לקראת הגמר אז ראיתי כשאמא של אנה הדביקה מודעה להצביע לאנה על דלת החנות שלה גם כתבה שאנה התקבלה לגירסת רוקדים עם כוכבים האנגלית על הדלת...

SimsY

New member
זה מה שאמרו היום

אבל יכול להיות שאמרו יותר מידי דברים היום ...

tamariku

New member
שתטוס ללונדון

אמנם היא הביאה את הרייטניג של התוכנית ולכן יחצנו אותה בכל מקום וכולם שוב שוכחים זו לא התכנית של אנה (למרות שלפעמים נדמה לי שכן) כאן לא צריך כוכבים יש מספיק . גם בשמיים וגם על הקרקע. היא רוצה להיות כוכבת? אולי לונדון מחכה לה. (שתקח את גברי איתה ואם יש מקום גם את גבי אז הם לא יהיו לבד)

shirel2006

New member
בעונה הראשונה היא הייתה אלמונית

ועדיין הרייטינג היה מאוד גבוה.בכלל,אני לא חושבת שערוץ 2 יפסיד משהו אם אותם אנשים שצפו בתכנית בגלל המחשופים של אנה יפסיקו לצפות בה.יש מספיק אוהבי ריקוד בארץ שימשיכו לצפות בתכנית. ואני חושבת שאם היא תמשיך עם הגישה שלה גם באנגליה יהיה לה מאוד קשה.שם השופטים לא נותנים 10 לפי היופי של הרקדנית. וכבר יצא לי לשמוע שהעירו לרקדנית מקצועית שהיא עשתה את כל העבודה בעוד שהפרטנר שלה שהוא הסלב לא זז. שם מקצוענות ושיפוט הוגן הם חלק מהמשחק,ולאנה יהיה קצת קשה להשתלב שם.

שופטים- בדקו את עצמכם!

כן, העם אמר את דברו.אני שמחה מאוד שאלו התוצאות. חלק מהשופטים גרם לאורך כל התחרות עוול לאנה ולחיים. הם אלו שבהערות שלהם נתנו להבין שאנה תוביל לנצחון, לאורך כל התחרות ניתן היה לשמוע העדפה לאנה וחיים. לעומת הצבעות הצופים שפרגנו לגיא ומאשה. לא פלא שאנה הגיבה בצורה זו, היא הייתה בטוחה שהפעם היא הזוכה,כי כך נתנו לה להרגיש. מאשה מקסימה ורוקדת לא פחות טוב מאנה ואולי יותר. גיא- עם כל הכבוד לחיים שבאמת עשה דרך ארוכה מהתוכנית הראשונה עדיין גיא טוב יותר, הרבה יותר. ולכן הגיע לגיא ומאשה לנצח. מעבר לכל- ריבונו של עולם זה רק תחרות, זה רק ספורט.

shirel2006

New member
פשוט כל מילה נכונה!!

השופטים עשו להם עוול! במקום להעיר לאנה שתיתן לרביבו לבלוט בריקודים,הם קידמו אותם בציונים מגוחכים כשרביבו בקושי זז. ולא,הקהל לא הצביע לגיא ומאשה כדי לעשות דווקא,אלא כי העריכו את ההתקדמות של גיא לעומת רביבו. אני מכירה הרבה אנשים שהיו בעד גיא ומאשה ולא מדובר במעריצות בנות עשרה כפי שנכתב פה בפורום,אלא באנשים שלאורך התכנית פשוט התאהבו בזוג הזה. בכל אופן שיהיה לאנה בהצלחה,וגם מהפסדים לומדים (לדעתי זה גם לא הפסד אבל כנראה שהיא חושבת אחרת).אם היא תשתתף בגירסה הבריטית כדאי שתלמד לקח כי שם השופטים באמת מקצוענים,הם לא יקדמו אותה אם בן הזוג שלה לא יוכיח את עצמו.

למעלה