השיעור משעמם

השיעור משעמם

ושלא תבינו לא נכון- המורה אחלה מורה היא מלמדת מעולה אבל הבנות בקבוצה איך לומר...קצת קשות הבנה, זה לא שאני קולטת תוך שניה אבל לפי דעתי רק שתי תנועות לשיעור זה מאוד איטי וחוץ מזה אם היא תתן יותר תנועות יהיה גם יותר כיף בשיעור וגם שיעורי בית אז השאלה היא האם אפשר לבקש להאיץ טיפה את הקצב או שזה לא מנומס? ועוד שאלה האם אפשר לבקש "תקציר" לשיעור הבא או שזה גם לא נמונס?

רובידה

New member
מוכר...

כשאני התחלתי ללמוד היתה לי אותה בעיה, הרגשתי שעד שזזים הנשמה יוצאת, והיתה לי מורה מעולה. בסופו של דבר אחרי חצי שנה עזבתי אותה והכרתי מורה מדהימה אחרת שיותר התאימה לי. אבל... בדיעבד עם פרספקטיבה של 4 שנים לאחור- מה שלמדתי אצל המורה הראשונה- נכנס, נכנס נכון ויותר לא יצא. ואם הייתי חוזרת אחורה הייתי מתאפקת עוד קצת, וממשיכה ללמוד איתה עוד חצי שנה לפחות. כי לרקוד יש עוד הרבה שנים, ללמוד את הבסיס - לזה צריך לתת את הכבוד והזמן. אולי הראש כבר קלט, אבל הגוף צריך זמן להטמיע ואולי זה לא נראה לך שאפשר לשפר עוד התנועה שאת חוזרת עליה שיעור שלם אבל מנסיוני יש עוד הרבה שנים שאותה תנועה תשתפר ותתאים את עצמה לאגן שלך, שמשתנה תוך כדי הריקוד, ועם השנים. אז המלצתי לך קחי אויר ותשקיעי ואם את יכולה להרשות לעצמך, קחי עוד שיעור אצל מורה אחרת גדי לספק גם את הנשמה. בהצלחה

fifi ness

New member
לפני שתגיעי לגיל ה-100 ../images/Emo4.gifתשאלי את

מורתך אם היא יכולה להתאים אותך לקבוצה אחרת שבה היא מלמדת ואז אולי תוכלי לדעת בודאות אם זאת הבעיה או שבכלל שווה להחליף את הקבוצה הנוכחית ,כי לפעמים משתנה האוירה בכיתה וזה יכול להסתדר.אולי תוכלי אפילו את לתת יד בדבר ולכוון לאוירה טובה יותר עם קצת חיוך ומילה טובה. אני מאמינה שתצליחי שווה לנסות. בהצלחה, פיפי.

olgi

New member
השיעור משעמם

היה לי מצב דומה. אז עשיתי שני דברים: עברתי לקבוצה יותר מתקדמת וגם התחלתי לקחת שיעורים פרטיים. זה יקר אבל מ-א-ו-ד משתלם. ואז אני גם לומדת טכניקה וגם נהנת מריקוד בקבוצה.

fifi ness

New member
|יישר כוחך אולגי את רקדנית עם ../images/Emo23.gif

מלא אהבה, הכרתי אותך בסדנא ללימוד ריקוד צעיף יש לך פוטנציאל תלכי על זה והמשיכי להתמיד. באהבה פיפי.

olgi

New member
איזה כיף לשמוע ממך../images/Emo70.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo140.gif

נתראה בסדנא של תופים

tirza 32

New member
יופי../images/Emo70.gif

אולגי, גם אני אגיע לסדנת התופים. איזה כיף
סוף סוף סדנה אמיתית!

רזלה

New member
השיעור יכול גם לשעמם את המורה

וזה קרה לי במקום שלא היה נעים במיוחד (פיזית) ללמד בו, וחסרה בו האנרגיה שכל כך נחוצה להצלחת השיעור. היתה לי כל הזמן הרגשה של דריכה במקום, ושהשיעור לא מתרומם. בסופו של דבר שכנעתי את מעט התלמידות שעוד נותרו בו, שיצטרפו לקבוצה אחרת שלי באותו יישוב, שפורחת ומשגשגת, ולמרות שקשה להן, משום שזו קבוצה מתקדמת יותר, הן כל כך נהנו, שאני שמחה שהחלטתי לסגור את החוג הזה ולהשקיע את האנרגיה העודפת במקום שבו היא תתקבל בברכה.
יעל

למעלה