השיעורים חוזרים

LeCagot

New member
השיעורים חוזרים ../images/Emo6.gif

בשיתוף עם האגודה הישראלית לגו, החל משבוע הבא יינתן כל יום ג' בשעה 21:00 שיעור בחדר של תפוז ב-KGS. כולם מוזמנים - השיעורים בחינם ועם קול. אם יש בקשות לנושא מסויים שהייתם רוצים שיועבר באחד השיעורים - זה המקום לשרשר אותן.

mythical

New member
נושא

לגבי נושא ,ההצעה שלי זה תקיפה נכונה (האם אני חזק מספיק באזור הזה כדי לתקוף את הקבוצה ההיא?או שאני צריך להתחזק לפני זה? מאיזה כיוון כדאי לתקוף? ) זה נושא שאמור לעניין את כולם לדעתי.

Guang

New member
תקיפה של קבוצות ואיזון

הי mythical, אני אשמח לאעביר כזה שיעור ברמה שאני מבין את הנושא. מותר לשאול מי אתה ומהי רמתך בגו ? עפ"י הבנתי הנוכחית (חובבן בינוני) אין כמעט נושאים בלתי תלויים בגו, כמעט כל נושא הוא שאלה של איזון.

seonkinrot

New member
בקשר לנושא השיעור

לדעתי תקיפה הוא נושא טוב כדי להתחיל איתו מחדש את השיעורים, אבל עדיף לא להתמקד דווקא במתי לתקוף, מאיזה כיוון וכד', אלא יותר בעניינים שקשורים באיך לתקוף בצורה יעילה ולהשיג רווח. זה לא מאוד שונה, אבל זה רק עניין של במה מתמקדים.

imdark

New member
חובבן צריך להיות בעל חרב חדה בלחימה אבל

גוסקי זה נושא הרבה יותר מעניין מבחינת מבנה המשחק והוא גם הבסיס לתקיפה אני חושב ששיעורים מבוססים על שימוש נכון בגוסקי יהיו הרבה יותר שימושיים בשביל השחקנים החובבנים מתחת לדאן כדי להגיע לדאן

yotam ziv

New member
נושא לשיעור

מבחינתי הדבר החשוב ביותר במשחק הוא תחילת המשחק. בהתחלת המשחק, יש אפשרויות כה רבות. בהתחלה, יש אפשרות לביצוע מהלכים גדולים ומשפיעים יותר מאשר בכל שלב אחר של המשחק. בהתחלה מה שאתה בעצם עושה או לפחות מנסה לעשות הוא להגדיר לעצמך את השטח הפוטנציאלי שלך. לפתיחת המשחק יש גם משמעות אדירה. עם ההתחלה שלך חלשה הסיכוים שלך לניצחון בדרך כלל קלושים. תזכרו מה שאני אומר לכם ! ! ! ! ! ! נ.ב: אשמח מאוד אם יועבר שיעור בנושא.

למעלה