השייכות

השייכות

שלום לכולם: נסו להזכר בקבוצה חברתית שבה הרגשתם טוב, בעבר או בהווה, לעומת קבוצה בה הרגשתם רע. מה גרם לכם להרגיש טוב ולהיפך??? אנא שתפו . לאחר מכן נתייחס לכך בהתאמה לחינוך הילדים. תודה. תרי

השייכות המשך... התנהגות הילדים

השאלה ששאלתי הועלתה כשאלת דיון והיא רבת משמעות להבנת התנהגות הילדים על פי התיאוריה האדלריאנית. אודה על שיתוף הפעולה. תרי

fortune

New member
לא מוצאת תשובה קצרה וקולעת

למרות שהנושא מאוד מאוד קרוב לבי! אומר רק כי חברה (ברבים) שלא מודדת אותי, מבקרת אותי, משווה אותי, מכתיבה לי דעות ו/או אמונות- היא החברה ה"אולטימטיבית" שלי. פגשתי באנשים שחיבוקם אותי הכאיב לי ובכאלה שחיבוקם עשה לי טוב! למזלי, פגשתי בחברה שעומדת בקריטריונים שהזכרתי אולם איננו נפגשים הרבה - אולי בגלל זה זה נשמר כל-כך טוב. מיותר לציין כי ממש קשה לנהוג כך בתוך המשפחה כשתפקידך, אם תרצה או לא, להאיר דרך ילדיך וה"להאיר" הופך ל"להעיר" מבלי שנשים לב תמיד. כמו-כן, אני מחזיקה בדיעה ש"בצער תלדי בנים" - הכוונה היא באכזריות הזו של הטבע שמלמד אותך להיות הורה על גבם של ילדיך!!!

התייחסות לתשובתך../images/Emo24.gif

שלום רב, שמתי לב שהנושא קרוב לליבך ותודה על תרומתך הרבה לפורום. בדברייך העלת דברים חשובים והרעיון היה להראות שמה שטוב עבורנו טוב גם עבור ילדנו. כשם שלנו המבוגרים נעים בחברה שלא מודדת, מבקרת, משווה, מכתיבה דעות ואמונות כך נכון הדבר עבור ילדנו. אני מזמינה אנשים נוספים להביע דעתם ולשתף ואתייחס לסיכום בהמשך. בברכה תרי

למעלה