השיטה פועלת !!! ../images/Emo6.gif
השיטה של Dave פועלת !!!
היה לי קשה להאמין אבל היא באמת פעלה ! זה היה מאד קצר ולא עשיתי כלום אבל התחלה טובה ! זה התחיל בזה שהלכתי לישון אתמול ה 24:00 בלילה והתעוררתי עם שעון ב - 5:30 בבוקר, במשך שעה וחצי הייתי באינטרנט וקצת קראתי הודעות כאן בפורום, חזרתי לישון אחרי שעה וחצי ב - 7:00 בבוקר. ממש חבל שאני לא מקשיב לעיצות של עצמי שאני נותן כאן בפורום בקשר לזה שצריכים לחזור לישון לא יאוחר מ 5:00 בבוקר כשעוד יש חושך בחוץ ואף אחד עוד לא עושה רעש ולא מפריע וקל להרדם ... אז כמו שאמרתי חזרתי לישון ב - 7:00 בבוקר ולקח לי שעה וחצי להגיע לשיתוק ולוויברציות !! שעה וחצי ! גם היה אור בחוץ ובקושי הצלחתי להרדם בגלל זה, וגם כלב מפגר התחיל לנבוח בחוץ, ואחר כך שני עורבים בחוץ התחילו ליצרוח במקהלה אחד על השני ... והתחילו גם הרעשים הרגילים מכיוון השכנים ... בקיצור לא שמתי לב מה קורה בדיוק וכבר איבדתי את הספירה וההקשבה ושעון ... אבל הגעתי רק אחרי שעה וחצי לשיתוק השינה והרעידות ! מיד איך שהן התחילו ושכבר לא הרגשתי את הכרית והשמיכה והסדינים ( בדיוק כמו ש Dave אמר ! ) מיד דימיינתי את עצמי מסתחרר במהירות לכיוון שמאל, ותוך כמה שניות מצאתי את עצמי בהתעוררות מדומה ( או התעוררות "כוזבת" איך שבא לכם לקרוא לזה ) כלומר מצאתי את עצמי שוכב במיטה ומסתכל על המנורה מעלי בתיקרה, אבל ידעתי שזה חלום והייתי מודע לגמרי בזמן ש"הסתחררתי", הסתכלתי בשעון היד שלי וראיתי אותו טיפה מטושטש אבל השניות קפצו בצורה לא נורמלית, הרגשתי קצת כבדות כזאת אבל אני הרגשתי שאני יכול לקום מהמיטה דיי בקלות אם אני רוצה כי לא הייתי משותק ( זה היה הגוף החלומי שלי ) אבל אמרתי לעצמי שקודם אני אייצב את החלום כי הרגשתי שאם אני אקום מהמיטה אז הכל מהר מאד יתפוגג ואני אתעורר, אז ניסיתי להביט פעם על מנורת ההולוגן בתיקרה ופעם על כפות הידיים שלי לסירוגין אבל זה היה קשה כי למרות שהחדר והמנורה נראו מאד צלולים, הידיים שלי כל כמה זמן התחילו להעלם .... לא משנה בסוף אחרי שתי דקות של נסיונות התעוררתי אבל היה מגניב ! במשך כל כל הזמן הזה שהייתי צלול שמעתי זימזום באוזניים שנראה לי שזה הזימזום שכל הזמן דיברתם עליו כאן, ועוד משהו מצחיק כל הזמן הזה שמעתי דיבורים של רדיו ליד המיטה ואמרתי לעצמי איזה מגניב אני בחלום צלול ואני שומע את הרדיו שפתוח לי ליד המיטה ! אבל כשהתעוררתי ראיתי שהרדיו בכלל לא היה פתוח ! סגרתי אותו כשהלכתי לישון כי פחדתי שהוא יפריע לי עם ה WILD ... בכל מקרה גיליתי שבאמת השיטה הזאת פועלת ! דיברתי אתמול עם Dave בצ´אט ( של האתר "דרך המראה" שיש קישור אליו כאן בקישורי הפורום שגיא רשם ) אמרתי לו שאני מאד סקפטי ושמאד קשה לי להאמין שזה באמת יעבוד אבל הוא הרגיע אותי ואמר לי לא לדאוג ושזה יעבוד ! כנראה שהוא באמת יודע על מה הוא מדבר וכדאי ללמוד ממנו בנושא ! למי שמנסה את זה - Dave אומר שצריכים לעשות את זה בזמן שהגוף משותק ומרגישים את הוויברציות אבל רק ברגע שלא מרגישים את הסדינים והכרית והשמיכה והמיטה, כל מי שהגיע לשלב הוויברציות יודע שזמן קצר אחרי שהן מתחילות מרגישים פתאום מאד "קלים" ( או לחילופין מאד "כבדים" ) וכבר לא מרגישים את המיטה והסדינים והשמיכה, אז זה הרגע שבו צריכים להתחיל בסיחרור - דמיינו כי אתם מסתחררים במהירות נגיד שמאלה ! הוא אמר לי שבדרך כלל הוא מדמיין שהוא מסתחרר לכיוון שמאל נגד כיוון השעון וגם אני עשיתי ככה למרות שלא נראה לי שהכיוון מאד משנה. כדי להתאמן פשוט עיצמו עכשיו את העיניים ודמיינו שאתם מסתחררים במהירות, זה ממש קל, ואם יש לכם כיסא מסתובב נסו להסתובב בעזרתו קצת כדי לקבל את התחושה ( נסו עם עיניים פתוחות ) , או נסו אפילו בעמידה וסיבוב במקום, אחר כך נסו אותו הדבר עם עיניים עצומות וישיבה במקום בלי לזוז, באמת שזה קל. בכל מקרה בפעם הבאה אני מתכוון לנסות את זה כמו שצריך כשעוד יש חושך ושקט ואפשר להרדם כמו שצריך בלי רעש ובלי כלבים ורעשים ... דרך אגב זה הנסיון הרביעי הרציני שלי עם השיטה הזאת השבוע.
אלון
השיטה של Dave פועלת !!!