השיזוף שפעם לא הייתי יכולה בלעדיו

השיזוף שפעם לא הייתי יכולה בלעדיו

היום אני לא מסוגלת לחשוב על לחשוף את הגוף שלי לשמש, לא עם כובע, לא משקפיים, ולא שום מקדם הגנה אחר. המודעות שלי לסרטן העור ולסרטן בכלל הולכת וגוברת מאז שאני מודעות למה שיש לנו בכדור הארץ, ואני לא מוכנה לקצר את החיים שלי. כשניסיתי בקיץ האחרון, בכל זאת כמה רגעים לשבת ליד הבריכה, פשוט הרגשתי כאילו אני מביאה לסרטן לחדור לי לעור. ולמה שאני אעשה את זה? החיים שלי חשובים לי בכדי שאוותר עליהם בקלי קלות. המודעות בגדול הלכה וצברה תאוצה מאז שניתנה לי אחריות לשני ילדים, כל עוד הייתי אחראית לעצמי לא חשבתי על כלום, אבל כשאני שומעת על כל כך הרבה אנשים שחולים בסרטן, אני מתחילה לפחד ואיכפת לי מהילדים שלי וממני. חברים - פעם ראשונה שאני כאן בפורום, ואומרת שיפה זה בריא, עזבו אתכם מהשיזוף שאני לגמרי לא מבינה מה ההתלהבות, טוב בעצם כן מבינה שזה יפה, אבל תחשבו מה ילד יום באחד הימים.

tevagil

New member
מרוב מודעות

מרוב שטיפת המוח שעושים לך, את לא נחשפת לשמש, וכך נגרם לגופך נזק רב. מקרי הסרטן בארצות שאין בהן שמש גבוה בהרבה מאשר בארצות שטופות שמש. מרוב ההסברה ושטיפת המוח, עולים מקרי הסרטן בעולם עוד ועוד, והחוקרים עוד לא מבינים למה. קצת שמש לא תזיק לך, מה שאסור זה הכויות אשר יוצרות מלנומה אחרי 20 שנה.

tevagil

New member
הבהרה

קרני השמש טובות לגוף, ולא מזיקות. הקרניים האולטרה סגולות, כאשר הן פוגעות בעור, הן יוצרות ויטמין D בעור. הויטמין הזה אינו מתקבל בגוף כמזון כמעט. אצל נשים מוסלמיות שמכוסות כולן כמעט ואין את הויטמין הזה. הויטמין הזה חשוב מאוד לאדם דווקא כנגד סרטן. במדינות עם הרבה שמש מקרי הסרטן פחותים פי 8 מאשר במדינות בהן אין הרבה שמש. מלבד הסרטן השיזוף בשמש טוב לבריאות מסיבות נוספות כמו הורדת לחץ דם, שיפור מצב הרוח ועוד ועוד. החברות המיצרות קרם הגנה מהשמש מרויחות מיליארדים מהמוצרים שלהן. אין להן בעיה להוציא מיליונים על פירסום שיכול להגדיל את הרווחים שלהם. הפירסום הטוב ביותר זה להגיד כי השמש גורמת לנזק, והמוצרים שלהן מונעים את הנזק. בכל התרבויות העתיקות היתה השמש סמל לבריאות. קרינת השמש מרפאת מחלות רבות ובעיקר מחלות עור. הסיבות לסרטן, כולל סרטן העור אינן השמש, אלא חשיפה רבה מידי לשמש. בעיקר מדובר בחקלאים שנמצאים כל היום בשמש, בנהגים שהיד שלהם כל הזמן בחוץ, ובבהירים שיורדים לים ונשרפים כי הם לא רגילים לשמש. חשיפה קצרה לשמש (חצי שעה ביום) טובה לבריאות ואין בה כל סכנה.

וואוו באמת חדש לי מה שקראתי

ועכשיו אלך להשתזף לי קצת ואתפוס צבע שיעשה לי באמת קצת מצב רוח :) תודהההההההה

למעלה