השידור של חני CUTEX

B i k e r 23

New member
השידור של חני CUTEX

יש אישה מדהימה שמשדרת כבר ארבעה חודשים , ולא מקבלת את היחס המגיעה לה ... אז אני אתחיל , חני את אישה מדהימה , את מנעימה את זמני כל פעם שעצוב , או שסתם משעמם ... מת עלייך !!!! נ.ב. את נראית טוב בכל חולצה .... לא רק בשחורה
, הייתי חייב לציין את זה...

סנופקין

New member
צודק

באמת חני אחרי יותר מ4 חודשים מגיע לך קצת פירגון מותק עם כל הצחוק והבכי חני חולה עלייך תנו לה קצת ממה שמגיע לה ... רק קצת

B l o o d y

New member
בפנאן

וואלה אתה צודק, אחותי, את פצצה מהלכת, חולה עליך.. שגיא, אתה תותח, אנחנו עוד נפגש חודש הזה או הבא!!! בפנאן, חני מתי אנחנו מתחתנים?..

סטאר4

New member
אין עליך חני ...את הגדולה מכולם..

לא יאמן , האשה הזאת משדרת בין שהיא עייפה , רעננה , עם מצב רוח ,בלי,ולו רק בשביל לשמח עוד יהודי ולעשות טוב בלב לעוד אנשים ,כל כולה טוב לב, פשוט נשמה טהורה ,לדעתי (ולדעת רבים וטובים) היא צריכה לקבל פרס מתפוז על מפעל חיים.(תפוז לתשו"ל) חני נשמה , חולים עליך, אוהבים אותך, ומתיםםםםםםם עליך...... נשיקות.

Sam Anand Nityo

New member
חני את גדולההה - פשוט גדולה

מגיעה לך כל מחמאה ואפילו יותר... שאי ברכה יא חתיכת נשמה!!!

100מםםםםם

New member
ראיתי שחני ביקשה שיפרגנו לה בפורום

וכל זה בגלל התלונה שלי עליה כאן בפורום כל האנשים פה שהחמיאו לה היו בחדר חברים קולגות בזמן שאני התלוננתי וכהוכחה סתכלו על הצילומים בתלונה שלי חני ממש חכם מצידך לעשות את זה וכל זה במקום שתתנצלי בפניי כפי שביקשתי על שה שפגעת בי זו שערורויה שצריך לעמוד ולהתעקש עליה ואני ידאג שאייל יחקור את הנושא הזה ותבואי על עונך ממש חצוף מצידך

B i k e r 23

New member
לא שאני יורד לרמה שלך

תגיד לי ילד , לא כדאי שתבדוק דברים לפני שאתה עושה מעצמך צחוק ? יש תאריכים ושעות על הפירסומים בפורומים , תראה שהמחמאות נכתבו לפני שפירסמת ... אל תוציא את עצמך טיפש מול כולם ... הבנו שנזרקת ושאתה רוצה שיבדקו את זה , תעביר לאייל ותן לו לברר את מה שקרה , תפסיק לערב את כולם שויכוח שלך עם חני ...

../images/Emo25.gif אוהבת אותך הכי הכי!

חנוששששש... את הבחורה הכי הכי מקסימה פה.. מתה עליך ועל כל כל כל כל כל התוכניות שלך וכל כל כל כל כל כל השירים שלך וכל כל כל כל כל כל כל מה שסובב סביבך :)

100מםםםםם

New member
מצטער אני לא אוהב לשקר אזיכול להיות

שטעיתי בקשר לזה שחני ביקשה שיפרגנו לה כאילו אחרי מה שקרה ביננו אבל היא ביקשה באיזשהו שלב לא בטוח שזה היה אחרי מה שהיה ביננו אני מצטער עם טעיתי לגבי העיתוי אבל היא ביקשה את הפירגון הזה כאו בפורום 100מםםםםם

Sam Anand Nityo

New member
עוד תיקון, גבר

זו היתה הצעה שלנו, היא לא צריכה לבקש דבר כזה. זה מגיע לה.

jacon

New member
ח נ י ../images/Emo11.gif

חני באמת מדהימה אבל היא לא מנצלת את כל קישוריה לפי דעתי... יש לה עוד המון פוטנציאל - מקווה שיום יבוא ותגידו "אני מכיר אותה".

רצית ריכולים אז כפרה על המצח שלך

חולה עליך אממ בריאה עליך חחחחחחחחחחח מרלין מונרו שלי

חניייייייייייי

ושכולם יקפצו אין יותר מה להגיד חוץ מזה שאת מותקקקקקקקקקקקקק מקסימהההההההה עינייםםםםםםםםם גבותתתתתתתת ריסיםםםםםםםםם עפעפייםםםםםםםם (יש עוד אבל נשמור את זה לאחר כך).... יא
(ושאפ'חד אחר לא יקרא לה כך) חולה עליך

Sunshine20F

New member
חנצ'וווווווווווווווווווווו../images/Emo25.gif

כל הכבוד בובה!! איי לאב יו...את מקסימהההההההההההההההההה!!!!!

c u t e x

New member
תודה לכולכם מתוקים ומתוקות../images/Emo9.gif

תרשו לי רק להסמיק ולשתוק . אוהבת אתכם. חני

למעלה