השידורים של ערוץ ביפ

H i L o L a

New member
השידורים של ערוץ ביפ

היום ומחר... הולכת לשודר (כבר התחיל) התוכנית "הקונצרט" , והזמרים שמופיעים מתחלפים. מה דעתכם על זה? לדעתי זה לא בסדר. אם אתם מכבדים את יום השואה שזה טוב מאוד,שימו את ה"שומר מסך" הזה כשאתם לא משדרים, שימו מסך שחור עם כתובת, אבל לשדר מוסיקה? זה לא פחות מהנה ושמח.... ואפילו אין לזה קשר לערוץ. נקודה למחשבה ליום הזיכרון לחללי צה"ל המתקרב ובה.... ואני מנצלת את ההודעה "להדליק" נר לזכר 6 המיליון

אוף ../images/Emo23.gif

פיספסתי את ההופעה של האקדמיה ביום שישי, ולא היו שידורים היום! (יום השואה
) מישהו יודע מתי יהיה שידור חוזר?!

קליפס

New member
מי שרוצה לכבד את המתים

ולא לראות טלוויזיה - שלא ידליק אותה. את מי זה מעניין מה משודר אם הטלוויזיה כבויה?

MaddyD

New member
חלק מהכבוד שצריכים אנו לרכוש

ביום זה זה מהעדויות. לא לשכוח לעולם, להקשיב ולקלוט כל היום אינפורמציה וכאב. לדעתי זה חובה לשבת מול הטלויזיה ולספוג את הכל. אבל זאת רק דעתי, ואני באמת לא כופה את זה על אף אחד.

MaD-d0g

New member
אני מבין + דיון שאני רוצה לעורר...

זו לא מוזיקה שמחה.. זה משהו יחסית רגוע ומובן לדעתי. לדעתי אין בעיה. אגב, לפני שנה+ בתקופת הפיגועים, היה פיגוע ביום ראשון ובגלל זה נדחתה התוכנית של קיציס ופרידמן, החטא ועונשו. אוקיי. בסדר, מובן. אבל אחרי שבוע בדיוק, גם ביום ראשון היה עוד פיגוע, ואאל"ט אז שודרה התוכנית בטענה שזה לא יכול לתת לנו לשתק לנו את החיים ולהם את לוח המשדרים. מה עמדתכם בנושא
האם ערוץ ביפ אמור להמשיך בלוח השידורים הרגיל שלו כשדברים כאלו קורים
(למעט יום השואה, יום הזכרון וכו')

MaddyD

New member
אין מה לעשות,

על פיגועים צריכים באמת לעצור, ולחשוב אבל בתכיפות שזה קורה, חייבים להמשיך. אי אפשר בקצב הזה לעצור שידורים כל יום.. ובנוגע לשידורים היום, ראיתי שיש שומר מסך,שלדעתי זה עדיף.

OnlyMe sahar

New member
עלינו להקדיש את הזמן המתאים להזכרת

ההרוגים, אך להמשיך, כי אחרי הכל אני בטוח שאותם הרוגים ירצו שנשמח, אבל שלא נשכח. ובגלל זה לדעתי צריכים להמשיך בשידורים..

H i L o L a

New member
בקשר לפיגועים...

כן,הערוץ צריך לשדר כרגיל...ערוץ ביפ הוא לא איזה ערוץ מסחרי כמו ערוץ 2 או משו, אין אותו להרבה אנשים, והשפעה שלו לא תהיה גדולה, בטח שנחשיב גם את העובדה שלצערי הרב יש פה הרבה פיגועים ואי-אפשר כל שני וחמישי לעצור את השידורים . יום השואה זה מקובל בכל הערוצים שהתוכן לא יישאר אותו דבר, ערוצים כמו 2,1 ו-3 עוברים לסרטים ותוכניות הקשורים לשואה, ערוצי ילדים משדרים תוכניות על השואה שמתאימים את תוכנם לילדים, וערוצים כמו ביפ משנים את השידורים, לאיזה כיוון הם משנים זה שנוי במחלוקת..

למעלה