השיבה הביתה

evglev1

Well-known member
מנהל
פרק 71 - גבריאלה מתחילה להתחרט על הנקמה

לאחר שחוליו נרצח על ידי צ'אקון ולגבריאלה ברור שאנטוניה נתנה את ההוראה. גבריאלה יודעת שהאויב הרביעי שלה מת, אך לא מרגישה טוב עם זה, ומסביר ללוצ'ו שוורוניקה זאת מסיכה ובתוכה חיה גבריאלה סוארס שלא רצתה שאף אחד ימות ומרגישה אשמה ברציחות שבוצעו ולוצ'ו מנחם אותה שמדובר רק בפושעים.

אניבל יותר שקול מאנטוניה ומבין שרצח ראש עיר אי אפשר להשתיק באותה קלות כמו את הרציחות האחרות, ומבקש מאנטוניה להירגע ולוותר על תכניתה לרצוח את וולנטינה, ואנטוניה מסכימה רק לדחות את התכנית. דוד מבקר את ססיליה וגבריאלה מזהירה אותו להיות ערני למה שוולנטינה אוכלת וגבריאלה וססיליה גורמות לו להבין וכשאנטוניה מציעה ממתקים לוולנטינה, דוד מתעקש לאכול אותם קודם, מה שמאלץ את אנטוניה לא לתת אותם לאף אחד.

אירנה שבורה מרצח אביה ולוסיה מנחמת אותה שהוא עם סבתא שלה פרודנסיה בשמיים. גם פטריסיה שבורה ממה שקרה וריקרדו מודיע לה שקבע פגישה עם אינס הסקסולוגית והיה רוצה לשכב איתה ומתכוון לטפל בבעיה שלו.

אחרי שריקרדו מסרב לחזור בו מפיטורי צ'אקון, אניבל מאיים להדיח אותו, ואכן אניבל יוצא לדבר עם שר המשפטים כדי להדיח את ריקרדו.

מפקח המשטרה המיוחד שריקרדו הזמין מגיע רודריגו בלבמסדה שמשוחק על ידי דייגו סולדאנו ובפרומו לפרק הבא נראה שהוא מבין שמותם של שלוש בני משפחה חוליו, פרודנסיה וחוליה בתוך זמן קצר אינו מקרי.

אנטוניה מסרבת לתת לאלחנדרו את הכסף על עבודתו ולאפשר לו לעזוב את הכפר וטוענת שהיא צריכה אותו לצידה.

צ'אקון לא מצליח לברוח מהמדינה ומבקש מקלט אצל מקריו ובלוויה של חוליו גסטון רואה את מקריו מקבל כסף מאנטוניה ואניבל ומציע לריקרדו לחפש את צ'אקון אצל מקריו, מקריו מבין שיחפשו אצלו ונותן לצ'אקון כסף שיעזוב, זה לא מספיק לצ'אקון והוא מרגיש ננטש וכשהמשטרה מגיעה הוא חושב שמקריו בגד בו, אך מקריו עוזר לו לברוח, אך המכונית שלו נשארת ולכן המפקח הזמני שריקרדו מינה דורש ממקריו להגיד איפה צ'אקון, אך מקריו טוען שהוא בא אתמול והוא לא ידע מדוע ושהוא כבר עזב ואין לו מושג איפה הוא.

מקס שם לב ליציאה ההפגנתית של אימו כשגסטון מגיע גם כן לבקר אותו ולא מבין מה מתרחש ביניהם.
 

evglev1

Well-known member
מנהל
פרק 72 - הפעם הראשונה של דוד וססיליה

וולנטינה מבקשת מססיליה להתחזות לה בבית חולים והולכת לבקר את מקס, אך וולנטינה זקוקה לבדיקות ותופסים את ססיליה והרופא מטיח בה שוולנטינה בסכנה, דוד גם מבקר את וולנטינה ודוד וססיליה מנצלים את המצב.

הרופא מדווח דווקא לאנטוניה על היעלמות וולנטינה והיא מנסה לקחת אותה בכוח מביקור אצל מקס, אבל בלמסדה מתערב ומבהיר שלא יקבל הוראות ואנטוניה מבטיחה להדיח אותו, היא גוררת את וולנטינה לבית החולים ושומעת על חשד לכך שוולנטינה הורעלה.

אניבל מופתע מכך שהתובע הכללי גם גורם לו לחכות וגם מסרב לבקשתו להדיח את ריקרדו ומספר נואשות לאנטוניה שנכשל וריקרדו יקבל עוד כוח ובנוסף מינו חוקר מיוחד שאנטוניה מספרת שכבר פגשה.

בלמסדה שומע מריקרדו מידע על המתרחש ומבין שצ'אקון היה מפקד משטרה גרוע ונחוש לחשוף את הפשעים ושומע גם את הסיפור של גבריאלה. הוא בא לתחקר את אלחנדרו ומבהיר לו שלא יוכל לעזוב עד לסיום החקירה שעלולה להיות ארוכה. הוא מנסה לתחקר את אירנה, אבל אז מדווח שהייתה שריפה בחווה של מקריו, ומקריו מבין שצ'אקון הוא שהסית ומאשים אותו ובכך חושף את עצמו שהוא הסתיר את צ'אקון כי הסיבה שצ'אקון חשב שהסגיר אותו. אך מקריו עדיין התפתל והכחיש מול השוטר שבלמסדה הבטיח לא שיהיה המפקח כשהוא יסיים את עבודתו וילך. זה כמובן קוטע את השיחה עם אירנה.

אלחנדרו מתעקש לעזוב למרות תחנוניה של אנטוניה ואנטוניה פונה לוורוניקה וחושבת שלמען ההגינות כדאי לפרק את השותפות כי היא סמכה על אלחנדרו והוא עוזב. גבריאלה מתעקשת לשכנע את אלחנדרו להישאר אך מתעקשת גם שהוא חשוב לה כשותף ולא כגבר. היא מטיחה בו את פחדנותו והוא מטיח בה שהיא הפחדנית שלא מודה ברגשותיה כלפיו. היא מטיחה בו את פחדונותו שנוטש כשנהיה קשה והוא שואל מתי נטש אותה וכשהיא אומר שזאת ההיסטוריה שלו, הוא מבין שהיא מתכוונת לגבריאלה, הוא טוען שלא אוהבת את לוצ'ו והיא מתעקשת ובורחת, כאמור אלחנדרו נאלץ להישאר בגלל החקירה של בלמסדה.

גבריאלה באה לשפוך את הלב בפני פרנסיסקה על שאלחנדרו מתנשא וחושב ששובר אותה ופרנסיסקה מנסה לשכנע אותה שזה לא הוגן כלפיה וכלפי לוצ'ו שהיא הרי אוהבת את אלחנדרו ושלא תנשא ללוצ'ו מתוך הכרת תודה וזה יכול גם לגרום לו לשנוא אותה ואז גסטון מגיע ומבשר את החדשות הטובות על החוקר החדש ואומר לפרנסיסקה שיעזור גם לבנה, אך פרנסיסקה מתרחקת מגסטון וגבריאלה שואלת במה מדובר והוא מספר שראתה אותו יוצא מבית הבובות וגבריאלה מבינה שהיא מקנאת וגסטון מסרב לחשוב כך ואומר שלא יכול לעשות את זה לטיגרה, אך גבריאלה טוענת שאביה מת והוא ישמח שישמור על פרנסיסקה.

חרטרודיס נעזבת בלב מדבר כמו בכוחו של גורל עם איוון ושודדים שודדים ממנה את המימיה ואונסים אותה ומשאירים אותה חסרת אונים.

ריקרדו מתחיל טיפול אצל הסקסולוגית אינס שמדברת בגלוי על האימפוטנציה בטענה שיש לקרוא לדברים בשמם והשיחה הראשונה עוברת במהירות.
 

Don Nirtin

New member
איזה יופי שחרוטרודיס מקבלת עונש


טוב, בעצם לא הרגו אותה אז זה עדיין לא הסוף שלה.
&nbsp
פרנסיסקה מעייפת אותי כבר כמה פרקים עם השטות הזו.
 

evglev1

Well-known member
מנהל
היא כבר זכתה לאכול מינונים צנועים מהדייסה שלה

אבל על שעשו לה בערך 10% ממה שעשתה למטופלים שלה היא כבר קיטרה כמו לא יודע מה, אז נחמד שהיא במצב שלא תוכל לחצות את הגבול ולא יהיה לה סוף טוב וגם שלא תהיה מאושרת במשך במה שנשאר מהסדרה.
 

Don Nirtin

New member
הטעות שלה הייתה שהיא הייתה ממש בולטת


עם המים. וגם מיהרה לצאת מהקבוצה המבולבלת אחרי שנטשו אותם.
&nbsp
עם זה היא דפקה את עצמה.
 

Don Nirtin

New member
ועוד איזו כניסה!


אני נהנה מהדמות שלו. פיצוי על כך שבובת המין מתה לה אי שם ב64.
&nbsp
אתייחס רק לדבר אחד - הראו את דויד וססיליה במקלחת. מה הבעיה להראות אותם גם שוכבים? נתנו לנו להבין שהם ניצלו את זה שולנטינה ברחה למקס ובעצמם ניצלו את המיטה של ולנטינה

&nbsp
אלחנדרו וגבריאלה - תתנשקו כבר. אתם מעייפים אותי.
&nbsp
וצ'או חוליו. ממש לא אתגעגע.
 

evglev1

Well-known member
מנהל
לפי הפרומו בפרק 73 גבריאלה תופסת אותם במיטה

 

Don Nirtin

New member
73


כל הסצינה של אנטוניה נאסרת ומובלת למעצר לילי -
&nbsp
רק על זה אני רוצה להתחתן עם רודריגו בלמסדה. סוף סוף מישהו מעמיד אותה במקומה

&nbsp
גבריאלה לחלוטין לא אוהבת את לוצ'ו כמו שהוא רוצה.
&nbsp
ו..... ילדים הם דבר מיותר בטלנובלות.
 

evglev1

Well-known member
מנהל
אני דווקא חושב שלוסיה חמודה

ואגב בקרוב תראה את הבן של פבלו מהגורל של אווה כפול, כי הוא גם ישחק את הבן של גבי אספינו בסנטה דיאבלה.
 

Don Nirtin

New member
התכוונתי דווקא לבן של פטריסיה ואלברטו


כשהוא התחיל לדבר עם אניבל ידעתי שהוא יפלוט משהו על סבתא קונסטנסה.
&nbsp
ובכללי כשיש ילדים הם בדרך כלל מסבכים את העלילה.
 
למעלה