השיא.....

• פותח הנושא alomm
  • פורסם בתאריך

alomm

New member
השיא.....

אחרי אתמול פשוט....נישבר לי הז**. כניראה שאני והמשא"ז לא נמשיך יותר ביחד, פשוט נימאס לי לראות מתנדבים לוקחים את החוק לידיים. כל השעות הרבות שאני משקיע לא שוות כלום ברגע שאני רואה את האלימות של המתנדבים וחלק מהשוטרים שגרועה יותר מהעבריינים. כניראה שאחרי אתמול אני יחזיר תעודה וילך לקורס מד"א.

alomm

New member
סבבה....

זה התחיל מזה שכל הזמן אומרים לי נוהלים חוקים בלה בלה בלה ושאני ממש מקפיד..... אבל.... חבר שלי בא עם מכנס קצר כי הוא לא עולה הרבה לסיורים ולא אמרו לו שאסור... והוא יחטוף בראש כל הסיור אבל על הכנסת מחסנית סתם ככה כל הסיור ומשחקים על הנשק לא יעשו כלום. הלאה... טיפלנו באירוע ודיברנו עם כמה נערים, עבר קטנוע שהנהג נסע בלי קסדה. צעקתי לו לעצור. והוצאתי את הפלא לרשום את המספר בזמן שמתנדב אחר רץ לראות לאן הוא פונה. הנהג צעק לי לעלות לניידת ואני אמרתי לו שיסע אחריו ושאני ישאר עם הילדים. בסופו של דבר אחד מהילדים היה מהחשודים, ועד שעליתי הקטנוע ברח. הקטע פה שאחרי זה צעקו עלי למה לא קפצתי על האופנוע או בעטתי בו. סליחה, אבל אני לא רוצה להרוג מישהו, ובמיוחד לא להיפצע. אחרי זה שלקחנו את אחד הילדים לחקירה, שתי אלה איתי בסיור החליטו שהם חוקרי נוער ועשו לנער חקירה...

alomm

New member
ניראה לי שזה מה שאני יעשה

אני יעביר לה הכל... ואת התעודה שלי.... ובראסמי יש דברים שאנשים יקבלו תיק אליהם...

למה אתה הולך אם הראש בקיר?

לך למב"ס ספר לו מה שהיה -שהוא יעיף אותם למה להחזיר תעודה או שתעבור בסיס

alomm

New member
שמע....

לעבור בסיס זאת בעיה כי אין לי איך להגיע לבסיסים האחרים. דבר שני.... מדובר בשתי מתנדבים... אחד... כל המרחב מכיר אותו שוטרים מתנדבים מפקדים...יש לו רקע בעייתי אבל אני בספק אם יעיפו אותו... השני הושעה פעם לחודש ועשה בעיות חמורות. מעבר לזה המבסית שלי מאוד "רכה" והם ילקקו לה יחזרו לבסיס ובגלל שהמתנדבים הפעילים אצלנו הם מן "חברה" אני ישב בחוץ. אני יספר למבסית ויצא. אני לא צריך כזה בסיס

משאז

New member
שמע...

א) אין טעם שתפרוש אני בטוח שחוץ מהמתנדבים האלו יש עוד הרבה מתנדבים בבסיס..... ב) למה לך להפסיד אם אתה יכול לתרום אז תתנדב אם אתה לא מרוצה אז כמו שהציעו לך בטח יש עוד בסיסים בסביבה שלך.... ג) עליך ללמוד כי במשא"ז יש עליות ויש מורדות לפעמים גם אם תהיה הכי בסדר שבעולם יתאים באותו רגע למתנדב/שוטר/קצין להאשים אותך ותשאר חסר אונים אני כבר למדתי את זה ואני יודע שאם אני בטוח בעצמי שלא עשיתי ושאני לא אשם אז לא משנה מה יגידו אלף שוטרים וגם המפכ"ל!!! אני מציע לך לאמץ את הגישה הזאת זה מה שמחזיק אותי לפחות....

alomm

New member
צודק.....

אבל שמע אני מרגיש אנחנו לא מחפשים עבריינים אנחנו יותר עבריינים מהפושעים עצמם.

איתמר20

New member
צודק אבל...

לא ידעת שכדי להיות שוטר טוב צריך קודם כל להיות עבריין טוב

מתנדב

New member
alomm, ממש לא הבנתי מהסיבות שלך

שהדרך היחידה היא לעזוב את המשא"ז, ומי אמר שמותר לשחק בנשק בזמן הסיור? ולגבי הטענה השניה שלך עם הקטנוע ממש לא הבנתי אותך...

לברוח.. להמלט... שיטה קלה ומטופשת..

ב"ה א. שבוע טוב ידידי, ב. כתבת את אשר כתבת, קראתי הכל, והגעתי למסקנה פשוטה, שפשוט נשבר לך ולא מהנסיבות שציינת. נשבר לך מאלף דברים אחרים, וכאן יש לך פתח ותרוץ איך לברוח. ג. הליצנים איתם יצאת לסיור, שהחליטו שאתה צריך לבעוט ברוכב קוטנוע, והם הפכו להיות 'חוקרי נוער' הם עבריניים על מדים. ואין על זה שום וויכוח. לעבור על החוק = להיות עבריין. והם עברו על החוק. ד. במקום לדאוג שהפושעים יעופו משרות המשטרה, אתה בוחר לעזוב בעצמך.. תסלח לי ידידי, אבל הרעיון הזה של לברוח.. להמלט.. היא שיטה קלה ומטופשת. הטובים ילכו, העבריניים ישארו? ה. במקום לברוח, תגרש. במקום להמלט, תפחיד אתה אותם. מה יותר טוב מהרעיון שאמרו לך פה, לפנות מידית למב"ס ואם זה לא עוזר לרמק"מ? ו. אנשים כמוך, הם אנשים טובים.. לוקחים הכל ללב.. תפסיק לקחת כל שטות ללב. אפילו שמדובר בדברים שהם חשובים. באת להתנדב? סבב"ה תהנה מהתנדבות שלך. אל תקח דברים ללב, כי תמות מהר. שבוע טוב.

מח"ש מחלקת חקירת שוטרים מכיר?

אחי רק מח"ש מזה אמור להביע החליטו שהם חוקרים אני יחלטיט גם שנא יחוקר אבל שוטרים עוד יבוא היום אני לא מפעיל כוח שמטבטא במכות ואלימות ביחיים אני חחכם

ESU Boscorelli

New member
אחי הבנתי רק את השורה

הראשונה בהודעה שלך.... עד "גם שאני חוקר" בקשה שים את האותיות בסדר

alomm

New member
נכון אתה צודק...

ת'אמת שנישבר לי הז** ובגלל הרבה דברים אני עוזב לא רק בגלל הסיור הזה מה שכן.... אני לא ישאיר הכל ככה... לפני שאני יעזור אני יפגש עם המפקד של האק"מ ואני יספר את כל הדברים האלה. ומה שכן אחד מהמתנדבים האלה הוא היה גם כנף ואיציק אני חושב שאולי אפילו אתה מכיר אותו.

למעלה