כולם היו מטומטמים בפרק.../images/Emo11.gif
בדרכם שלהם, כמעט כל אחד מבני משפחת ג'יראדי (איך לכל הרוחות כותבים את זה?!) ושות' הדגימו חוסר מוחלט בשיקול דעת בשלב זה או אחר של הפרק. ג'ואן- שברה לאדם את הפסל. *ארורה!
* אדם- החליט שהוא פורש מהתיכון בגלל 500 דולר. קווין- החליט להיות מיוסר ולגנוב דיסקים וצבעים בלתי מזוהים על מנת להוכיח לעצמו נקודה. האבא- הוא לקח החלטה פזיזה וחסרת הגיון לדעתי בהכרזה לפני העיתונות, רק משום שהמקרה עם ג'ואן השפיע עליו. לאחר המקרה הוא הבין שלמרות שהיו לאותו אדם כוונות טובות, הוא עבר על החוק על פי תפיסתו *שהתעוותה לחלוטין.
* גרייס- שהתעצבנה על ג'ואן כי היא באה לבית שלה. דבר ראשון- זו לא בושה להיות יהודיה!
דבר שני- איך לכל הרוחות ג'ואן המסכנה *באותו שלב של הפרק
* אמורה לנחש שאסור לבקר בביתה של גרייס האלוהית והדורשת-סגידה בלי רשות? חוטאת שכמותה.
באמת, כל פוזת המתבגרת-שרוצה-שכולם-יעזבו-אותה-בשקט כבר ממצה את עצמה כשהיא לא מתפחת. האמא- כל ההתעקשות על "בשביל מה את צריכה את המורה?" "בשביל מה את צריכה את אבא שלך?". אוקיי, זה מובן *אמא דואגת והכל*, אבל זה כבר מוגזם לדעתי. מר פרייס- הוא צנון נפוח והלוואי שממורים כמותו ישללו את רשיון ההוראה.
מאנייק. לוק-לפי מיטב זכרוני לוק היה האדם הכי שפוי בפרק *יחסית לעצמו הוא לא התנהג בצורה דבילית במיוחד
*. אלוי זה בגלל שהיו לו רק שלוש שניות בפרק. ********************************************************** גם אני לא רואה את ג'ואן כרעה. אני כן רואה אותה כפזיזה, והפזיזות הזו דפקה הכל. ובקשר לכוונות הטובות שלה- "הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות". התגובה שלה לכל העסק היה לגמרי לא אמינה. אם התסריטאים מתעקשים על כך שהיא תשבור את הפסל- היא יכולה לעשות את זה כשלא כולם רואים, או להפסיק אחרי שתי בומפות. את רוצה שלא יקנו את הפסל, אז תחבלי בו- אל תהרסי אותו עד היסוד, במיוחד אם את לא רוצה להיתפס.(ואפחד לא רוצה להיתפס.) ואני די בטוחה שאם היו אומרים לי שחבר שלי דופק את עתידו בגלל שלא עשיתי לו משהו רע הייתי מחכה לפחות שעה ומדברת איתו. ואם זה לא היה עובד, אז עושה את המשהו הרע. קודם מבררים את המצב, ושיחה קצרצרה במסדרון שנגמרת במשפט הכו-הולוודי "אני אראה אותך בסביבה ג'יין" *
* לא נחשבת לבירור המצב או לשיכנוע.