השטן בהתגלמותו:

אריק ל

New member
נאצי? לא.

כהניסט פאשיסט קרימינלי שצריך להרקב עד סוף ימיו בכלא בתא אחד עם אנסים - בהחלט! נ.ב את המילה נאצי הייתי שומר לארגוני הטרור כדוגמת אש"ף שהם ממשיכי הנאציזם או החמאס שאימצו אידיאולוגיה אנטישמית ושואפים להשמדת העם היהודי.

ראליסט

New member
מבחינתי,

אין שום הבדל בין הנאצים,ארגוני הטירור של החמאס והג'יהאד,ו"חברים" כמו יגאל עמיר וברוך גולדשטיין. לכל עם יש את הנאצים שלו. אם יהיו עוד 3 כיגאל עמיר,תפתח פה מלחמת אזרחים,והמדינה תושמד-כפי שכבר קרה בתקופת בית שני.אז משמידי המדינה בהחלט יכולים להגיע מתוכה-כמו יגאל עמיר ועמירים אחרים-ראה המתנחלים שהיכו ופצעו חיילי צה"ל בפינוי המאחז ביצהר הכהניסטית.

עם כל הכאב שבדבר, מה שאמרה

הפרופסורית היום אצל ניסים משעל הוא נכון. הזכויות לא תלויות בחובות ואם מישהו רצח, אין זה מספיק כדי לאסור עליו להתחתן או להביא ילדים לעולם.

אריק ל

New member
לדעתי האישית, החוק בארץ רך מידי

בארצות הברית קיים עונש מאסר שנקרא "מאסר חיים" - lifetime prison. בארץ, לרוצחים נותנים מאסר עולים - כלומר 25 שנה בכלא. אדם כמו יגאל עמיר שנכנס לכלא בשנות ה-20 לחייו ייצא מבית הכלא בשנות ה-50 לחייו, ובתקופה שבה תוחלת החיים האנושית רק גדלה, אפשר להגיד שהוא יתחיל את החיים שלו. גיל 50 הוא גיל צעיר אפילו בימנו. לכן לדעתי מאסר עולם צריך להיות שמור לאנסים וסוחרי סמים (במקום עונשים מגוכחים שנעים משנה שנתיים למקסימום 10 שנים), בעוד על רצח ממדרגה ראשונה צריך אדם לקבל מאסר חיים - להיות בכלא עד סוף חייו. ברמת הפשע היום בישראל, אין ברירה אלא להתחיל להחמיר את העונשים.

אני מסכים איתך לחלוטין

אבל אם אני לא טועה, העבירה הכנסת חוק שקבע שיגאל עמיר לעולם לא יוכל להשתחרר מהכלא.

טל ר

New member
טעות בידך

מאסר עולם בישראל הוא כלשונו - מאסר עולם. עד שיואיל הנשיא לקצוב את עונשו של אסיר העולם, הוא ישאר בכלא ללא מגבלת זמן, ולא יצא לאחר 25 שנה. בנוסף לכך, מאסיר עולם שלא נקצב עונשו נשללות הטבות הניתנות לאסירים אחרים, כגון חופשות וכו'. טל.

טל ר

New member
היכן זה כתוב בחוק?

אכן יש "אגדה אורבנית" שזה המצב, אך אין זה המצב החוקי במדינת ישראל. טל.

אריק ל

New member
יש "מאסר עולם" ו"מאסר עולם חובה"

על יגאל עמיר הוטל העונש "מאסר עולם", כלומר שהוא אמור להשתחרר אחרי 25 שנים. "מאסר עולם חובה" הוא מאסר שרק הנשיא יכול לחנון ממנו. לא ידוע לי על אסירים שקיבלו מאסר עולם חובה.

טל ר

New member
"מאסר עולם חובה"

אינו אלא מאסר עולם שהוטל על עבירה שבחוק העונשין נקבע עליה מאסר עולם כעונש מינימום. חוק העונשין - סעיף 300 א': העושה אחת מאלה יאשם ברצח ודינו - מאסר עולם ועונש זה בלבד: 1. גורם במזיד, במעשה או במחדל אסורים, למותו של אביו, אמו, סבו או סבתו; 2. גורם בכוונה תחילה למותו של אדם; 3. גורם במזיד למותו של אדם תוך ביצוע עבירה או תוך הכנות לביצועה או כדי להקל על ביצועה; 4. גורם למותו של אדם כשנעברה עבירה אחרת, כדי להבטיח לעצמו, או למי שהשתתף בביצוע אותה עבירה, בריחה או הימלטות מעונש.

ראליסט

New member
אז אתה בעד

שגם אסירי העולם מהחמאס ,הג'יהאד האיסלמי וכל שאר ארגוני הטירור,יתחתנו ויביאו ילדים לעולם? אגב,טררימבובר או טרימלובלר הזאת היא פשוט אדם לא שפוי. היא עוד מסכנה שהרוצח הנאצי עמיר מנצל לשם הפצת ה"מיין קאמפ" שלו.

יגאל עוד יקים משפחה ../images/Emo23.gif

על אפך ועל חמתך

למעלה