השטח בהוד השרון ז"ל

השטח בהוד השרון ז"ל

ביום שבת בצהריים חסמו שתי סמיטריילרים את המגרש ובכניסה היה רשום על שלט גדול אין להטיס טיסנים הדבר לא היה באישור המשטרה אלה פרטי אני מבקש מכל המטיסים במרכז ומטיסי נווה נעמן בפרט לחפש מקום חלופי מידי כדי לשמור על הקבוצה של נווה נעמן וגם למצאו עוד מקום להטסה בכלל שלכם אור ברק

MemphisRaines

New member
כמה מילים בנושא המרפסת

הייתי בשטח הזה כמה וכמה פעמים לא אהבתי להטיס בו מסיבות שלי בחלק מהפעמים בהן הייתי שם היו מספר מטיסים שהטיסו טיסנים רועשים במיוחד לא מודבר על סתם רעש אלא על טיסנים שהאגזוזים שבהם הוחלפו בצינורות תהודה מהסוג הרועש ( שלא ממש מוסיף כוח ת בד"כ ניתן לזהו שהצינור בכלל אל נכנס לפעולה ) החברה הללו הזמינו את הסגירה על עצמם אני יודע שפגעתי פה בכמה אנשים אבל כדאי שתבינו דבר פשוט המלחמה הגדולה שלנו כטיסנאים היא לא על המיסוי ולא על העלויות ( הן גם ככה לא נוראית והמיסוי זניח ) המלחהמ הגדולה שלנו היא על שטחי ההטסה וכחלק ממלחמה זו אנו נדרשים לעמוד מול ארגוני הירוקים ונושא הרעש קרוב מאד לליבם טיסנים רועשים רק יגרמו להם ללכת איתנו ראש בראש , מלחהמ בה גם הם וגם אנחנו נפסיד אז יאללה חברה להתחיל להטיס שקט
שרון

hifly

New member
שיטחי הטסה

הגיע הזמן שתיתגבשו ותתחילו לחפש שטחים נורמאלים ולא מגרשי חניה,שבסוף אתם מסולקים משם,זה לא פיתרון. אמיר

shamgar

New member
זה היה מקום מעולה

רק חבל שבגלל כמה אנשים אנו צריכים לעזוב תאמין לי אמיר אין שום שטח בקרבתנו

אור ב

New member
פעם....

פעם היו מטיסים במישור אדומים מה קורה עם זה עכשיו?

למעלה