השחתת שלטי בחירות

Master Stav

New member
השחתת שלטי בחירות

אני לא יודע מי עושה את זה אבל אם הוא/היא/הם חושב/ת/ים שזה משרת מטרה של מי מהמועמדים זו טעות .... די עם האלימות הזו ..... הבוקר ראיתי שלט של מועמד שנחתך ראשו שלט של מועמד שנחתך במרכזו שלט של מועמד שאיקסים רוססו עליו שלט של מועמד שפשוט הופל לריצפה עלידי עיקום ברזל הזווית אליו היה קשור שלא נדבר על חיתוך חבלים ותלייה לש שלטים אחרים על אותם עמודים של מועמדים חלאס .... אפשר להתווכח אפשר להאשים כל עוד יש הוחכות אפשר לכעוס ומה לעשות שמעורבים רגשות כועסים אלימות גם אם מכוונת אל השלטים ....היא אלימות שיכולה להתגלגל הלאה !!! מספיק עם החרא הזה כולנו בסופו של דבר בני ובנות היישוב .... האם אותו אחד שהבוקר כאשר אמרתי לו שלום סובב את הגב מבין את מהות המעשה שלו ? אני בספק ....ומכאן שאני לא כועס עליו או מאוכזב ...כל אחד והערכים עליהם הוא התחנך *** תמונה ראשונה איקסים ***

shavitmass

New member
../images/Emo189.gifאכן תמונות קשות!

תליית שלטים על כל עץ רענן! ובכל פינה לא חוקית - מראה קשה, שנתנו את דעתינו עליו! תליית שלטים על ידי ראש הראשות ! שהוא גם יו"ר וועדת הבחירות המקומיות - תמונה קשה עוד יותר, של רמיסת החוק על ידי העומד (הזמני) בראש הראשות !! האם הכוונה של גולברי להגיד לנו " ממני תראו וכך תעשו"??!! לדעתי גם התליה הלא חוקית וגם השחתת השילוט משרתת את בעלי השלט! (ותחשוב על זה! כמה אנרגיות מוציאים על זה! במקום להוציא אנרגיות על החלפתו של גולברי) אני מציעה להפסיק ולהתייחס בפורום לנושא השילוט!! השחתת שלטים - איננה ראויה , לא במקום וחייבת להיספק! נתנו לזה ביטוי לפני זמן מה כל המועמדים ביוזמת אבי קולמן. יום גשום ונפלא לכולנו
שביט מס לשם השקיפות מס. 2 ברשימת אופק (ק) בראשות אבי קולמן.

Master Stav

New member
שביט ידידי היקר ,

אני חושב שצריך לחשוף את הדברים אותו כנ"ל את השלטםמשל מנדי שהיו והורדו ו/או את השלטיםש ל אבי קולמן בתח היישוב שהיו והורדו למיטב ידיעתי ו/או השלטים של אקרמן ( היה אחד לא חוקי ואני אישית הורדתי אותו ) בוא..מטרת הפורום היא חשיפה ... אנשים לא טיפשים !!! אנשים מבינים ורואים וחשוב פשוט לתת לדברים במה שוחחתי עם לא מעט אנשים טלפונית בסופ"ש וקיבלתי חיזוק אמיתי על קיומו של הפורום נוכח התקיפות האישיות עלי .... אנשים שתומכים בהיות הפורום מקום לגילוי דברים הודעות וכן עוד ....בחירות זה חלק מאיתנו כל שכן המעשים הנעשים בבחירות . לדוגמא בדוק באלבומי הפורום ...יש אלבום תמונות שנקרא חגיגת דמוקרטיה .... תן לאנישם לראות את הדברים ...שניהייה בעלי שיער שיבה ( נו טוב יותר מהיום ) נוכל לספר לנכדים על הבחירות ששינו את היישוב

למעלה