השחרת משקף

asparagos

New member
יש מדבקה למשקף, ראיתי ב EBAY

אסור ליסוע עם כזה משקף בלילה, לא רואים כלום (היית נוסע עם משקפי שמש בלילה?), עדיף לקנות עוד אחד מושחר או פשוט ללבוש משקפי שמש. הקישור ארוך מידי... אז תעשה COPY PASTE http://cgi.ebay.com/Oxford-Ultra-Vision-HELMET-VISOR-INSERT-Arai-Shoei-AGV_W0QQitemZ4583109632QQcategoryZ46168QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

הקסדה שחורה

ורציתי להשחיר גם את המשקף שלה ..כמובן ליופי. ישנם מדבקות כאלו שעושים הכהיית חלונות לרכב ולבית ,האם ניתן לעשות עם זה?

CBash

New member
אל תשחיר את המשקף

אם זהו היחידי שברשותך, זה מסוכן וחסר תועלת. לי יש שני משקפים, ואני יכול להגיד לך שבכהה אני ממש בקושי משתמש. רק בימים שאני יודע בוודאות שאני יוצא ביום וחוזר ביום אני משתמש בכהה. בשגרה, שקוף+משקפי שמש+ קופסה למשקפי שמש מתחת לכסא. ניתן להזמין באיביי משקפים לאראי ושואי בעלות של כ-40 דולר, לא כולל משלוח. אם זה הדבר היחיד שאתה מזמין, זה לא הכי כדאי. בארץ הם עולם כ-400 ש"ח עד כמה שידוע לי.

שוב.

לא מדובר על קניית משקף מושחר אלא להשחיר אחד. בקישור שניתן פה דובר על מדבקה,שאלתי אם ניתן להשיג אותה בארץ,לא משקף מושחר. ומישהו רשם פה עישון משקף?רציני או שהוא מסתלבט?

AVNER XR

New member
לא שווה את הכסף נשרט בקלות ואל

תשכח שהמשקף הוא שדה הראייה שלך ודרך אגב אנחנו בחורף לא?

CBash

New member
ידוע במה מדובר

לא היה לי ספק שמדובר בהשחרת משקף. לדעתי, אם זה המשקף היחיד שברשותך, ואתה רוצה להשחיר אותו כי "זה מגניב", אתה מטומטם. לכן הצעתי לך אלטרנטיבה, שתוכל גם "להיות מגניב", וגם לחיות.

זה כן המשקף היחיד שברשותך

כאשר אתה על האופנוע, המשקף החליפי שבבית לא רלוונטי. רק זה שמחובר לקסדה שלך באותו הרגע. אם אתה בכל זאת מתעקש להשחיר אותו כדי להיות כזה מגניב כאילו, אני מציע לך לשריין מראש מיטה בחדר מיון. כשתגדל, תבין.

CBash

New member
ציינתי שכנאה שאין דרך

בטוחה לקחת עוד משקף איתך על האופנוע? לכן תמיד השני בבית. אם אתה בכל זאת שוקל שימוש במדבקות המשחירות האלה, תבדוק שאין שינוי בראיה לאחר ההדבקה. יכול להיות שהן מעוותות את הנראה. לא יודע, לא מבין גדול בתחום.

למעלה