אסור ליסוע עם כזה משקף בלילה, לא רואים כלום (היית נוסע עם משקפי שמש בלילה?), עדיף לקנות עוד אחד מושחר או פשוט ללבוש משקפי שמש. הקישור ארוך מידי... אז תעשה COPY PASTE http://cgi.ebay.com/Oxford-Ultra-Vision-HELMET-VISOR-INSERT-Arai-Shoei-AGV_W0QQitemZ4583109632QQcategoryZ46168QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
אם זהו היחידי שברשותך, זה מסוכן וחסר תועלת. לי יש שני משקפים, ואני יכול להגיד לך שבכהה אני ממש בקושי משתמש. רק בימים שאני יודע בוודאות שאני יוצא ביום וחוזר ביום אני משתמש בכהה. בשגרה, שקוף+משקפי שמש+ קופסה למשקפי שמש מתחת לכסא. ניתן להזמין באיביי משקפים לאראי ושואי בעלות של כ-40 דולר, לא כולל משלוח. אם זה הדבר היחיד שאתה מזמין, זה לא הכי כדאי. בארץ הם עולם כ-400 ש"ח עד כמה שידוע לי.
לא מדובר על קניית משקף מושחר אלא להשחיר אחד. בקישור שניתן פה דובר על מדבקה,שאלתי אם ניתן להשיג אותה בארץ,לא משקף מושחר. ומישהו רשם פה עישון משקף?רציני או שהוא מסתלבט?
לא היה לי ספק שמדובר בהשחרת משקף. לדעתי, אם זה המשקף היחיד שברשותך, ואתה רוצה להשחיר אותו כי "זה מגניב", אתה מטומטם. לכן הצעתי לך אלטרנטיבה, שתוכל גם "להיות מגניב", וגם לחיות.
כאשר אתה על האופנוע, המשקף החליפי שבבית לא רלוונטי. רק זה שמחובר לקסדה שלך באותו הרגע. אם אתה בכל זאת מתעקש להשחיר אותו כדי להיות כזה מגניב כאילו, אני מציע לך לשריין מראש מיטה בחדר מיון. כשתגדל, תבין.
בטוחה לקחת עוד משקף איתך על האופנוע? לכן תמיד השני בבית. אם אתה בכל זאת שוקל שימוש במדבקות המשחירות האלה, תבדוק שאין שינוי בראיה לאחר ההדבקה. יכול להיות שהן מעוותות את הנראה. לא יודע, לא מבין גדול בתחום.